Вертикална прахосмукачка Philips FC6722/01***
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новия стандарт за чистота в дома – Вертикална прахосмукачка Philips FC6722/01, която превръща почистването в лекота и удоволствие. Със своята иновативна технология и стил, тя е създадена да отговори на нуждите на съвременния потребител, който цени времето си и не прави компромис с качеството.

С гаранция от 24 месеца, тази прахосмукачка на Philips е съпроводена с удобни аксесоари 2 в 1, които позволяват както стандартно почистване на подове, така и ръчно почистване на труднодостъпни места. Иновативната батерия от 18 V осигурява до 30 минути непрекъсната работа, а две настройки за скорост ви дават възможност да контролирате мощността на почистване според вашите нужди.

Стилният сив цвят на прахосмукачката се вписва перфектно във всеки интериор, а вертикалният дизайн гарантира, че уредът може да бъде съхраняван без да заема много място. Вертикалните прахосмукачки са идеалният избор за тези, които търсят бърз и ефективен начин да поддържат дома си винаги чист.

Вертикалната прахосмукачка Philips FC6722/01 е създадена да улесни живота на заетите хора, които не искат да прекарват ценните си уикенди в дълги часове почистване. Тя е идеална за млади професионалисти, семейства с деца и всички, които искат да имат повече време за себе си и своите близки, без да жертват чистотата на своя дом.

За тези, които търсят надеждност и иновации в едно, Вертикални прахосмукачки Philips предлагат решение, което преобразява досадните задачи в лесни и бързи действия. Изберете умно, изберете качество, което се отплаща с времето.

Открийте повече отлични предложения от категорията Вертикални прахосмукачки в нашия онлайн магазин и се уверете, че вашият дом може да блести от чистота без усилие. Вертикалната прахосмукачка Philips FC6722/01 е тук, за да ви покаже, че почистването може да бъде не само лесно, но и приятно занимание.

Съобразена с високите стандарти на съвременния потребител, тази прахосмукачка е създадена да удовлетвори и най-взискателните изисквания за качество и ефективност. Изберете умно, изберете Вертикална прахосмукачка Philips FC6722/01 – вашето интелигентно решение за безупречна чистота в дома.




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки

Технически характеристики

Цвят:  Сив
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти