Вертикална прахосмукачка Dyson V8 SV25 (446969-01)
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новия стандарт за чистота в дома – Вертикална прахосмукачка Dyson V8 SV25, която превръща почистването от задължение в удоволствие. Със своята мощност и иновативен дизайн, тя е създадена да улесни ежедневието на заетите, модерни хора, които ценят своето време и не правят компромис с качеството.

С 24 месеца гаранция, тази вертикална прахосмукачка на Dyson е синоним на дълготрайност и надеждност. Освен това, със своя HEPA филтър, който е миещ се, тя гарантира, че въздухът във вашето жилище ще бъде чист и свеж след всяко почистване.

Не позволявайте капацитетът на контейнера да ви заблуждава – въпреки компактните си 0,54 литра, тази прахосмукачка е способна да събере значително количество прах и мръсотия, благодарение на високата си смукателна мощ. Моторът с мощност 115 AW осигурява до 40 минути непрекъсната работа, а времето за зареждане е само 5 часа, което ви позволява да планирате почистването според вашето удобство.

Комплектът включва иновативната Digital Motorbar™ почистваща четка, която ефективно премахва прах и мъх от всички видове подови настилки. Допълнителните аксесоари, като комбинираната приставка и накрайникът за ъгли, правят труднодостъпните места лесни за почистване. Включената докинг станция и зарядното устройство осигуряват удобство и лесно съхранение на уреда.

Изборът на вертикални прахосмукачки често може да бъде предизвикателство, но Dyson V8 SV25 се откроява със своята ефективност и удобство за употреба. Тя е идеалният избор за хора с активен начин на живот, които търсят бързи и ефективни решения за поддържане на дома си в перфектно състояние.

Ако сте родител, работещ професионалист или просто човек, който не желае да прекарва цял ден в почистване, Dyson V8 SV25 е създадена за вас. Тя е лесна за маневриране и не изисква много място за съхранение, което я прави идеална за малки апартаменти или къщи с ограничено пространство.

Открийте повече Вертикални прахосмукачки Dyson и се уверете, че вашето жилище ще блести от чистота. С Вертикални прахосмукачки от Верига магазини ЗОРА, вие избирате качество и иновация, които отговарят на високите ви изисквания за домашно почистване.

Вертикалната прахосмукачка Dyson V8 SV25 е не просто уред, тя е инвестиция във вашето време, здраве и комфорт. С нея всяка стая ще засияе от чистота, а вие ще спестите ценни минути, които да посветите на себе си и своите близки. Нека почистването стане лесно и приятно занимание с технологията на Dyson, която превръща дома в оазис на свежест и хигиена.




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти