Вертикална прахосмукачка Dyson V12 Slim Detect Absolute (448884-01) SV46
ОписаниеХарактеристики

Забравете за умората от почистването и превърнете тази досадна задача в удоволствие с новата вертикална прахосмукачка Dyson V12 Slim Detect Absolute! Със своите иновативни технологии и компактен дизайн, този модел е идеален за модерния човек, който цени времето си и предпочита ефективността във всяко едно отношение.

С гаранция от 24 месеца, тази прахосмукачка е синоним на дълготрайност и надеждност. Освен това, HEPA филтърът осигурява висока степен на филтрация, като задържа дори и най-малките частици прах, а фактът, че е миещ се, улеснява поддръжката и спестява допълнителни разходи за консумативи.

Не е нужно да се притеснявате за пространството за съхранение на отпадъците, тъй като капацитетът на контейнера е 0,35 литра – достатъчно за почистване на средно големи площи без необходимост от чести изпразвания. Мощният 150 AW мотор гарантира отлична смукателна сила, а с време на работа до 60 минути, можете да почистите целия си дом на едно зареждане.

Сред аксесоарите се откроява автоматичното регулиране на мощността, което оптимизира работата на уреда в зависимост от типа настилка. Турбо четките – едната за килими и другата Fluffy с лазер за твърди настилки, осигуряват безупречно почистване, като лазерната технология помага за видимостта на праха дори върху светли повърхности.

Мини турбо четката против заплитане е истинско спасение за домакинства с домашни любимци, а QR Low Reach адапторът позволява лесен достъп до труднодостъпни места. Комбинираната приставка и приставката за тесни ъгли допълват арсенала от инструменти, които правят Dyson V12 Slim Detect Absolute универсално решение за всякакви предизвикателства в почистването.

И не на последно място, докинг станцията осигурява удобно съхранение и зареждане на уреда, така че той винаги да е готов за употреба. С време за зареждане от едва 5 часа, вие сте подготвени за следващата сесия на почистване без дълго чакане.

За тези, които търсят удобство, ефективност и иновации в грижата за дома, Dyson V12 Slim Detect Absolute е перфектният избор. Открийте как тази вертикална прахосмукачка може да трансформира вашето ежедневие и да ви освободи повече време за важните неща в живота. Разгледайте и другите Вертикални прахосмукачки Dyson и изберете най-подходящия за вашите нужди модел.

Верига магазини ЗОРА ви предлага всичко необходимо за модерния и функционален дом. Посетете нашия уебсайт и разгледайте широката гама от вертикални прахосмукачки, които ще направят почистването бързо и лесно, оставяйки ви повече време за удоволствията на живота.




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти