Вентилатор Rowenta VU4410F2 , 45 W
ОписаниеХарактеристики

Искате ли свеж полъх в горещите летни дни? Открийте Вентилатор Rowenta VU4410F2, който ще ви осигури комфорт и прохлада, когато термометърът стремглаво се катери нагоре.

Стилният и елегантен дизайн на Rowenta се вписва идеално във всеки интериор, като същевременно предлага ефективност и надеждност. С мощност от 45W и диаметър на перките от 40 см, този вентилатор е перфектният избор за бързо охлаждане на всяко помещение. Минималното ниво на шум от 49 dB гарантира, че ще можете да се наслаждавате на тишина и спокойствие, докато устройството работи.

Вентилаторът е оборудван с опция за ориентация, което позволява да насочите въздушния поток точно там, където имате нужда от него. Благодарение на своята практичност и лесна за употреба конструкция, Вентилатор Rowenta VU4410F2 е идеален за хора от всички възрасти. Неговият класически бял цвят добавя допълнително усещане за чистота и простота във вашия дом или офис.

Избирайки Вентилатори Rowenta, вие се доверявате на марка с дългогодишна традиция в производството на качествени домакински уреди. С двугодишната гаранция, която получавате, можете да сте сигурни, че вашата инвестиция е защитена.

За тези, които обичат да се наслаждават на свежестта у дома без излишен шум и дразнене, Вентилатор Rowenta VU4410F2 е перфектният избор. Той е особено подходящ за млади професионалисти, които работят от вкъщи и имат нужда от спокойна и комфортна атмосфера. Също така е идеален за семейства с малки деца, които търсят безопасни и надеждни решения за охлаждане на дома си.

Не позволявайте на летните жеги да нарушат вашето ежедневие. Добавете Вентилатор Rowenta VU4410F2 към вашата домакинска техника и се наслаждавайте на прохлада по всяко време. Ако искате да разгледате и други модели, можете да намерите широка гама от Вентилатори на нашия уебсайт.

За тези, които са вече запознати с качествата на марката Rowenta и желаят да продължат традицията на използване на техните продукти, предлагаме лесен начин да разгледате всички налични Вентилатори Rowenta в нашия онлайн магазин.

Избирайки Вентилатор Rowenta VU4410F2, вие инвестирате в качество, което гарантира дълготрайност и ефективност. Насладете се на свежестта, която този вентилатор може да донесе във вашия дом, и се присъединете към хилядите доволни клиенти, които вече са направили този избор.




Виж още Вентилатори

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти