Вентилатор Philips CX5535/11 , 40 W
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се със свежия въздух, който заслужавате, с новия Вентилатор Philips CX5535/11, който обещава не само да раздвижи въздуха във вашето пространство, но и да добави елегантен акцент към интериора.

С мощността си от 40W и впечатляващия дебит на вентилатора от 2230 m3/h, този модел на Philips е създаден да осигури оптимален комфорт дори през най-горещите дни. Три степени на скоростта и три различни режима на работа ви дават възможност да персонализирате прохладата според вашите нужди. Осцилацията от 60° гарантира равномерно разпределение на въздуха, а с нивото на шум между 39 dB и 46 dB можете да се насладите на тишина и спокойствие.

Иновативната функция за ароматна дифузия превръща Вентилатор Philips CX5535/11 в истински мултисензорен уред, който не само охлажда, но и освежава въздуха с любимите ви аромати. Добавете няколко капки от избрания етеричен масло и се потопете в атмосфера на спокойствие и уют.

Не пропускайте и дистанционното управление, което дава свободата да контролирате устройството от разстояние. И с таймера, който може да бъде настроен от 1 до 7 часа, можете да заспите спокойно, знаейки, че вентилаторът ще се изключи автоматично.

Със своя стилен сив цвят, Вентилатор Philips CX5535/11 се вписва перфектно във всеки модерен дом или офис. Той е идеален избор за хора, които ценят комфорта и качеството, както и за тези, които търсят функционалност и стил в едно.

Представете си как се завръщате вкъщи след дълъг и уморителен ден. Въздухът е тежък и задушен, но с едно натискане на бутона, вашата стая се превръща в оазис на свежест. Това е реалността с Вентилатор Philips CX5535/11 - вашето решение за комфорт и свежест в дома.

Ако търсите още варианти за освежаване на вашия дом, разгледайте нашата богата гама от Вентилатори. И за още по-голямо удобство, вижте нашите предложения за Вентилатори Philips, които съчетават високо качество и иновативни технологии.

С Вентилатор Philips CX5535/11, вие инвестирате в продукт, който е синоним на дълготрайност и надеждност. С двугодишната гаранция, която получавате, можете да бъдете сигурни, че вашата инвестиция е защитена.

Не позволявайте горещините да ви победят. Освежете дните и нощите си с Вентилатор Philips CX5535/11 и превърнете всяко пространство в място за наслада и релакс. Защото вие заслужавате комфорт, който се чувства.




Виж още Вентилатори

Технически характеристики

Цвят:  Сив
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти