Тостер WMF 0414090011 MF LONO TA , 900 W, 2 бр. филии ml
ОписаниеХарактеристики

Започнете деня си с ароматен и хрупкав тост, приготвен с лекота и стил от Тостер WMF 0414090011 MF LONO TA. Изисканият дизайн и високата функционалност на този уред ще превърнат приготвянето на закуска в истинско удоволствие.

С мощност от 900W, този тостер на марката WMF гарантира бързо и равномерно изпичане на до две филии хляб едновременно. Практичният терморегулатор позволява лесно да контролирате степента на изпичане, а допълнителните функции за размразяване и претопляне осигуряват гъвкавост и удобство при всякакви предпочитания.

Не е нужно да се притеснявате за чистотата на кухненския плот, тъй като Тостер WMF 0414090011 MF LONO TA е оборудван с тавичка за трохи, която се изважда лесно и улеснява почистването. Качеството и надеждността са гарантирани с 24-месечната гаранция, която получавате при покупка.

Избирайки този тостер, Вие инвестирате в продукт, който съчетава елегантност и практичност. WMF е марка с дългогодишна история и доказано качество, която предлага иновативни решения за Вашата кухня. С Тостери WMF всяка закуска се превръща в луксозно изживяване, което можете да имате всеки ден у дома.

Ако сте човек, който цени качеството и дизайна, този тостер е идеалният избор за Вас. Той е подходящ както за забързаните сутрешни моменти, така и за по-спокойните уикенди, когато искате да се поглезите с нещо специално. Подходящ е за семейства, както и за самостоятелно живеещи лица, които обичат да започват деня си с една добре приготвена закуска.

Поради своята универсалност и лесна употреба, Тостер WMF 0414090011 MF LONO TA е чудесен избор за подарък на близки и приятели. Той е символ на грижа и внимание, защото предлага начин да се насладят на вкусна и здравословна закуска всеки ден.

Не пропускайте да разгледате и другите Тостери, които предлагаме, за да откриете уреда, който най-добре отговаря на Вашите нужди и предпочитания. А за още по-голямо разнообразие, разгледайте нашите предложения за Тостери WMF, където ще откриете висококачествени продукти, създадени да улеснят и обогатят Вашето ежедневие.

Избирайки Тостер WMF 0414090011 MF LONO TA, Вие избирате да започнете деня си с качество, стил и удоволствие. Нека всяка закуска бъде специална и вкусна с този изключителен уред от Верига магазини ЗОРА.




Виж още Тостери и Сандвич скари

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти