Тостер Tefal TT761838 , 850 W
ОписаниеХарактеристики

Започнете деня си с перфектно препечената филийка, поднесена от изискания Тостер Tefal TT761838, който внася стил и функционалност във вашата кухня. Със своята мощност от 850W и иновативен дизайн, този тостер на марката Tefal е идеалният избор за тези, които ценят качеството и ефективността.

Със своите 7 нива на препичане, този тостер ви дава пълния контрол върху степента на препичане на вашите филийки. Дали предпочитате леко затоплени или хрупкаво златисти, Тостер Tefal TT761838 гарантира, че всяка филийка ще бъде точно както ви харесва. И не само това – устройството разполага с функции за претопляне и размразяване, което го прави изключително удобен за всякакви ситуации.

Дизайнът в черно е не само елегантен, но и практичен, лесно се вписва във всяка кухненска обстановка и е лесен за почистване. Капацитетът на два слота означава, че можете да приготвите две филийки едновременно, което е идеално за семейства или за тези, които обичат да се наслаждават на по-голямо количество тост за закуска.

Гаранцията от 24 месеца е доказателство за високото качество и надеждност на продукта, което ви дава спокойствието, че вашата закуска е в добри ръце всяка сутрин. Ако сте човек, който цени времето си и предпочита бързи, но вкусни решения за начало на деня, то Тостер Tefal TT761838 е точно за вас.

За тези, които обичат да разнообразяват своята кухня с качествени уреди, предлагаме да разгледате и другите предложения от категорията Тостери. И ако сте фен на марката Tefal, не пропускайте да откриете повече продукти от тази марка, като посетите Тостери Tefal.

Тостерът е идеален за заети професионалисти, които търсят бързина и удобство, както и за семейства, желаещи да се насладят на топла и уютна закуска заедно. Независимо дали сте необвързани или имате семейство, млади или в зряла възраст, този тостер е създаден да отговори на нуждите на всеки, който обича вкусната и здравословна закуска.

Избирайки Тостер Tefal TT761838, вие инвестирате в дълготрайност и ефективност. Не позволявайте на забързаното ежедневие да попречи на качествената закуска. Подарете си лукса на вкусно препечен хляб всеки ден, със стил и удобство, което само Tefal може да предложи.




Виж още Тостери и Сандвич скари

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти