Тенджера Fagor DUO 4/6L (81OPFGDUO46) , 4/6L ml
Описание

Запознайте се с перфектния помощник в кухнята - Тенджера Fagor DUO 4/6L (81OPFGDUO46), която превръща готвенето в истинско удоволствие. Създадена от водещата марка Fagor, тази тенджера е символ на качество и иновация.

С вместимост от 4 до 6 литра, тя е идеална за приготвяне на здравословни и вкусни ястия за цялото семейство. Оборудвана с две нива на налягане - бързо и супер бързо, тя позволява оптимизиране на времето за готвене, като същевременно запазва всички полезни вещества в храната. Независимо дали сте зает професионалист или родител, който се стреми да осигури най-доброто за своето семейство, Тенджера Fagor DUO е вашата най-добра инвестиция в кухнята.

Изработена от висококачествена неръждаема стомана 18/10, тази тенджера гарантира дълготрайност и лесна поддръжка. Дъното IMPAKSTEEL е специално разработено за оптимално разпределение на топлината, което гарантира равномерно готвене на всички видове котлони. С диаметър от 22 см и височина от 12 до 17 см, тя е удобна за съхранение и не заема много място.

Сигурността при готвене е от първостепенно значение, затова Тенджера Fagor DUO разполага с пет системи за безопасност, които гарантират спокойствието ви по време на употреба. Благодарение на тези функции, можете да се наслаждавате на готвенето без притеснения.

Изборът на Тенджери е важен момент за всеки, който цени качеството и функционалността в кухнята. Ето защо, ако търсите надеждност и ефективност, Тенджера Fagor DUO е точно за вас. Освен това, с 24-месечната гаранция, която получавате, можете да бъдете сигурни в своя избор.

За тези, които обичат да разширяват своя кулинарен арсенал, предлагаме и други висококачествени Тенджери Fagor. Открийте разнообразието и се възползвайте от възможността да приготвите всяко ястие до съвършенство.

Подходяща за семейства с 4 до 6 члена, Тенджера Fagor DUO е идеалният избор за всеки, който иска да съчетае здравословното хранене с бързия и модерен начин на живот. Независимо дали сте начинаещ или опитен готвач, тази тенджера ще ви помогне да разгърнете кулинарните си умения и да впечатлите семейството и приятелите си с изискани ястия.

Не позволявайте забързаното ежедневие да попречи на качеството на вашата храна. С Тенджера Fagor DUO, вие сте само на една стъпка от здравословни и бързи рецепти, които ще зарадват всеки вкус. Изберете интелигентно, изберете Fagor за своя домашен уют и кулинарни успехи.




Виж още Тенджери
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти