Тенджера Fagor CLASICA 10L (81OPFGCLAS1) , 10L ml
Описание

Искате ли да превърнете готвенето в истинско изкуство и да зарадвате семейството си с вкусни и здравословни ястия? Тенджера Fagor CLASICA 10L (81OPFGCLAS1) е вашата съвременна магическа пръчка в кухнята!

Със своята вместимост от 10 литра, тази тенджера е идеалният избор за подготовката на обилни вечери за до 10 човека. Изработена от висококачествена неръждаема стомана 18/10, тя гарантира дълготрайност и безопасност при всяко ползване. Нейното дъно IMPAKSTEEL е проектирано така, че да разпределя топлината равномерно, което осигурява перфектно приготвени ястия без пригорели части.

Тенджерата е оборудвана с три системи за безопасност и затваряне с предпазен мост, което я прави изключително надеждна при готвене под налягане. С нея можете да избирате между различни нива на налягане, в зависимост от това какво приготвяте. Предпазното уплътнение от медицински силикон увеличава издръжливостта и осигурява допълнителна защита.

Какво означава всичко това за вас? По-бързо готвене, по-малко консумирана енергия и запазване на всички витамини и минерали в храната. С Тенджера Fagor CLASICA 10L вие не само ще спестите време, но и ще подарите на себе си и на близките си по-здравословен начин на живот.

Не е нужно да се притеснявате дали тенджерата ще пасне на вашия котлон - тя е подходяща за всички видове, включително индукционни. С диаметър от 24см и височина от 23см, тя е лесна за съхранение и не заема много място.

За да откриете още Тенджери и да разгледате разнообразието от продукти на марката Fagor, посетете нашия уебсайт. Ако искате да видите конкретно Тенджери Fagor, следвайте връзката.

С двугодишна гаранция, тенджерата Fagor CLASICA 10L е инвестиция, която ще ви служи вярно години наред. Тя е създадена да улесни всеки, който обича да готви и цени качеството и безопасността в кухнята. Било то за младо семейство, което иска да предложи на децата си само най-доброто, или за опитни готвачи, търсещи надежден и ефективен кухненски помощник.

Възползвайте се от предимствата на модерните технологии и подарете на себе си и на семейството си здравословни и ароматни ястия, приготвени с любов и майсторство. Тенджера Fagor CLASICA 10L е повече от уред за готвене - тя е ваш партньор в създаването на незабравими вкусови изживявания!




Виж още Тенджери
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти