Телевизор Toshiba 75VA5D63DG ANDROIND SMART , LED  , 75 inch, 189 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android

Телевизор Toshiba 75VA5D63DG ANDROIND SMART , LED , 75 inch, 189 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android

id s2563955
Описание

Открийте новия свят на визуалните изживявания с Телевизор Toshiba 75VA5D63DG ANDROID SMART, който превръща всяка гледна точка в първа редица на киното. Със своите впечатляващи 189 см (75 инча) диагонал и разделителна способност 3840x2160 UHD-4K, този телевизор е идеалният избор за любителите на качественото забавление.

Защо да изберете именно този модел на Toshiba? Защото той предлага не просто изображение, а цяла палитра от цветове и детайли, благодарение на Wide Color Gamut и TRU Micro Dimming технологиите. Dolby Vision HDR и Dolby Atmos осигуряват неповторимо аудио-визуално изживяване, което оживява пред вас.

С вградения Wi-Fi и операционната система Android, този Smart TV ви предоставя достъп до света на онлайн съдържанието. Netflix 4K, YouTube 4K и Prime Video са само на един клик разстояние, като ви позволяват да се насладите на любимите си сериали и филми в най-висока резолюция.

Звукът не остава на заден план, тъй като аудио системата, разработена от ONKYO и подкрепена от Dolby Audio™, осигурява кристално чист и мощен звук през двата вградени говорители с обща мощност от 12W RMS. Със своите три HDMI входа и два USB порта, телевизорът предлага гъвкавост при свързването на различни устройства.

Енергиен клас E и годишна консумация от 107 kWh/1000h гарантират, че вашето забавление няма да се отрази негативно на електрическите сметки. С размери със стойка 1684 x 994 x 381 мм и без стойка 1684 x 967 x 73 мм, този телевизор е лесен за интегриране във всеки интериор, а VESA съвместимостта улеснява монтажа на стената.

Изживейте магията на Телевизори Toshiba и разгледайте още модели от марката в Телевизори Toshiba. Ако търсите разнообразие от висококачествени Телевизори, Верига магазини ЗОРА е вашата дестинация.

Този телевизор е перфектният избор за семейства, които искат да превърнат своята дневна в център за домашно забавление, както и за технологичните ентусиасти, които ценят най-новите иновации в областта на изображението и звука. Възрастта и полът не са ограничение, когато става въпрос за качественото изживяване, което предлага този телевизор. Отличен избор е и за хората с активен начин на живот, които искат лесен и бърз достъп до своето любимо съдържание след напрегнат ден.

С Телевизор Toshiba 75VA5D63DG ANDROID SMART, вие не просто купувате техника, вие инвестирате в качество, което ще радва вас и вашето семейство години наред. Насладете се на вълшебството на визуалните изкуства и звука, което само Toshiba може да предостави.




Виж още Телевизори
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти