Телевизор Sony XR65A80LAEP , OLED , 65 inch, 165 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android

Телевизор Sony XR65A80LAEP , OLED , 65 inch, 165 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android

id s2350168
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новото измерение на зрителното изживяване с Телевизор Sony XR65A80LAEP, където всяка картина оживява пред очите Ви. Със своите 165 см (65 инча) OLED дисплей, този телевизор е създаден да превърне всеки Ваш момент пред екрана в незабравимо преживяване.

Със своя изискан черен цвят и елегантен дизайн, този Smart TV се вписва идеално във всеки интериор. Освен това, благодарение на своята Android операционна система, той предоставя лесен достъп до безкрайно много приложения и забавления. Вграденият Wi-Fi модул гарантира, че ще бъдете винаги свързани с интернет и любимите си онлайн съдържания.

Технологията OLED осигурява невероятно дълбоки черни тонове и брилянтни цветове, докато Cognitive Processor XR допринася за изключително реалистично и детайлно изображение. Със своята висока резолюция от 3840x2160 UHD-4K, този телевизор предлага кристално чиста картина, която ще Ви потопи в света на Вашите любими филми и сериали.

За любителите на динамични сцени и спортни събития, функцията XR OLED Motion осигурява плавност на движението, а с поддръжката на 4K/120 FPS игрите на Вашата конзола ще изглеждат по-реалистични от всякога. Технологията XR TRILUMINOS PRO пък гарантира, че ще видите и най-фините нюанси на цветовете.

Звукът не остава на заден план, благодарение на Acoustic Surface Audio+ и двата мощни говорителя, които превръщат всеки звук в автентично аудио изживяване. С този телевизор ще чуете всеки шепот и ще усетите всяка експлозия, сякаш сте част от самото действие.

С три HDMI входа и два USB порта, Sony XR65A80LAEP предлага богатство от възможности за свързване на външни устройства. Оптичният изход пък гарантира, че ще можете да свържете вашия телевизор с висококачествена аудио система за още по-обхватно звуково изживяване.

С енергиен клас F и годишна енергийна консумация от 96 kWh/1000h, този модел е икономичен избор за дома Ви. Размерите му със стойка (1448 x 862 x 327 мм) и VESA съвместимостта (300x300) предоставят гъвкавост при монтирането на стената или поставянето на подходяща мебел.

Ако сте ценител на висококачественото зрително изживяване и търсите телевизор, който да отговори на всичките Ви изисквания, Sony XR65A80LAEP е идеалният избор за Вас. Открийте още Телевизори и разгледайте богатата гама от Телевизори Sony, за да намерите този, който най-добре отговаря на Вашите нужди.

Независимо дали сте киноман, геймър или просто искате да се насладите на висококачествено изображение и звук в уюта на собствения си дом, този телевизор ще Ви предостави неповторимо изживяване. Подарете си възможността да видите света в нова светлина с телевизора Sony XR65A80LAEP.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти