Телевизор Sony XR55A80LAEP , OLED , 55 inch, 139 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android

Телевизор Sony XR55A80LAEP , OLED , 55 inch, 139 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android

id s2364554
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новото измерение на зрителното изживяване с Телевизор Sony XR55A80LAEP, където всяка картина оживява пред очите ви. Изтънченият дизайн и високата технологичност на този 55-инчов OLED телевизор са създадени да задоволят и най-взискателните киномани и технологични ентусиасти.

С гаранция от 24 месеца, този модел предлага несравнимо качество на изображението с резолюция 3840x2160 UHD-4K, което гарантира, че ще се наслаждавате на всяка детайлна сцена с невероятна яснота и дълбочина. OLED технологията осигурява перфектно черно и богата палитра от цветове, благодарение на което картината е толкова реалистична, сякаш можете да докоснете героите на екрана.

С Cognitive Processor XR, телевизорът анализира съдържанието и оптимизира качеството на изображението, за да достави невероятно реалистично преживяване. Технологията XR OLED Contrast Pro подобрява контраста, а XR TRILUMINOS PRO разкрива широк спектър от цветове. С поддръжката на 4K/120 FPS и HDR10, всяка игра или филм ще изглежда по-плавно и динамично от всякога.

Звукът също не е пренебрегнат – Acoustic Surface Audio+ технологията превръща целия екран в един голям говорител, като по този начин звукът се движи съвместно с картината, за още по-поглъщащо аудио преживяване. Смарт телевизорът работи под управлението на Android операционна система, която предоставя достъп до широк спектър от приложения и услуги, включително GOOGLE TV и BRAVIA CORE.

С вградения Wi-Fi и Bluetooth връзка, този телевизор лесно се свързва с интернет и други устройства в дома ви. С три HDMI и два USB входа, можете да свържете всичките си устройства без никакъв проблем. А с енергиен клас G и годишна енергийна консумация от 83 kWh/1000h, този модел е икономичен избор за вашето домакинство.

Телевизорът е с размери 1227 x 738 x 327 мм със стойка и е VESA съвместим, което улеснява монтажа на стената. Елегантният черен цвят се вписва перфектно във всеки интериор, като добавя стилен акцент към помещението.

Ако сте ценител на висококачественото изображение и звук, Телевизор Sony XR55A80LAEP е създаден за вас. Независимо дали сте киноман, геймър или просто търсите най-доброто за вашето домашно забавление, този телевизор ще превърне всеки ваш момент в незабравимо преживяване. Открийте още Телевизори и разгледайте богатата гама от Телевизори Sony, за да намерите идеалния за вас.

Верига магазини ЗОРА ви предлага технологии, които превръщат всеки момент у дома в истинско зрелище. Изберете Телевизор Sony XR55A80LAEP и се потопете в света на високата дефиниция, където всяка сцена е повече от реалност – тя е магия.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти