Телевизор LG OLED55CS6LA , OLED , 55 inch, 139 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Web Os

Телевизор LG OLED55CS6LA , OLED , 55 inch, 139 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Web Os

id s2372031
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете дома си в киносалон с изображение, което оживява? Представяме ви Телевизор LG OLED55CS6LA, който със своите 55 инча и OLED технология, преобразява всяка гледна точка в празник за очите.

С размер на екрана от 139 см и резолюция 3840x2160 UHD-4K, този телевизор предлага изключително остри и детайлни изображения. OLED технологията гарантира дълбоки черни тонове и наситени цветове, като по този начин осигурява истинско визуално потапяне във всяка сцена.

Дизайнът на телевизора е изключително тънък, с минималистична рамка, която допълва съвременния интериор на вашия дом. Стабилната и елегантно изработена поставка допринася за визуалната привлекателност на продукта.

Смарт функциите на телевизора включват интегрираната операционна система WebOS, която улеснява достъпа до различни стрийминг услуги и приложения. Конекторите HDMI 2.1, TV Aerial, Satellite и Optical Digital Audio Out предлагат разнообразни възможности за свързване на различни устройства.

Съчетавайки OLED технологията със смарт функции в изискан дизайн, Телевизор LG OLED55CS6LA гарантира премиум изживяване при гледане. Това е идеалният избор за зрители, които ценят качеството и искат да се насладят на кинематографично изживяване в уюта на своя дом.

Този модел е оборудван с най-новия процесор Alfa9 Gen5 AI Processor 4K, който осигурява изключително качество на изображението и плавност на движенията. С функции като Eye Comfort Display, Dynamic Tone Mapping и Dolby Vision IQ, всяка сцена е оптимизирана за най-доброто визуално изживяване.

За геймърите, Game Optimiser предлага персонализирани настройки за различни типове игри, а OLED Motion осигурява плавност на движението, което е критично за бързите игрови моменти. Аудио технологията Dolby Atmos и вградените говорители с обща мощност от 40W предлагат обгръщащ звук, който допълва визуалното изживяване.

С вграден Wi-Fi и Bluetooth, телевизорът предлага безпроблемно свързване с интернет и други устройства. С три HDMI входа и два USB порта, можете лесно да свържете всичките си устройства, а оптичният изход гарантира висококачествен аудио сигнал към вашата домашна кинотека.

В допълнение към всички тези впечатляващи характеристики, телевизорът е с енергиен клас G и годишна енергийна консумация от 81 kWh/1000h, което го прави енергийно ефективен избор за вашето домакинство.

Ако търсите да разширите своята колекция от Телевизори с висококачествен продукт, Телевизор LG OLED55CS6LA е изборът, който ще задоволи всичките ви сетива. Разгледайте и другите Телевизори LG, за да откриете перфектния модел, който отговаря на вашите нужди и вкус.

Верига магазини ЗОРА ви предлага този изключителен телевизор, който ще превърне всеки ваш вечер в незабравимо преживяване. Насладете се на върховно качество и иновативна технология, която LG непрекъснато развива, за да отговори на високите изисквания на своите клиенти.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти