Телевизор LG 75UR781C SMART TV , LED  , 75 inch, 190 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Web Os
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

Открийте нови измерения на забавлението с Телевизор LG 75UR781C SMART TV, който преобразява всяка гледна точка в незабравимо визуално преживяване. Със своите впечатляващи 75 инча и революционна 4K UHD резолюция, този телевизор е създаден да задоволи и най-взискателните ценители на качественото изображение.

С елегантния си дизайн и минималистична рамка, LG 75UR781C се превръща в стилно допълнение към интериора на вашия дом. Тънкият профил и стабилните крака не само подчертават модерната визия, но и осигуряват непоклатима стабилност на устройството.

Изживейте интелигентността на Smart TV функциите, благодарение на операционната система WebOS на LG. Тя предлага интуитивен интерфейс и достъп до обширна библиотека от стрийминг услуги и приложения. С вграден Wi-Fi и множество HDMI и USB портове, този телевизор лесно се интегрира с различни устройства и домашни мрежи.

С LG 75UR781C, всяка сцена оживява с невероятна детайлност и динамика, благодарение на 4K резолюцията и технологиите за динамично картографиране на тоновете и поддръжка на HDR10 / HLG. Смарт функционалността осигурява удобен достъп до любимите ви стрийминг услуги, персонализиран интерфейс и иновативни характеристики, които улесняват употребата.

За любителите на качествения звук, телевизорът разполага с два говорителя с обща мощност от 20W, които допълват визуалното изживяване с чист и силен звук. И с гаранция от 24 месеца, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви е защитена.

Този Телевизор LG е идеален за потребители, които търсят висококачествени изображения на голям екран, съчетани с интелигентни възможности за напреднала домашна забава. Независимо дали сте киноман, геймър или просто обичате да се наслаждавате на висококачествено аудио-визуално съдържание, този телевизор ще задоволи всички вашите нужди.

За да разгледате още Телевизори LG, посетете нашия онлайн магазин и открийте множество модели, които отговарят на вашите изисквания за качество и функционалност.

И не забравяйте, че в категория Телевизори на Верига магазини ЗОРА ще откриете широка гама от устройства, които могат да преобразят вашето ежедневие и да ви предложат незабравими моменти на забавление.

Изберете Телевизор LG 75UR781C SMART TV и се потопете в света на високата дефиниция, където всяка картинка е повече от реалност – тя е вратата към безкрайни възможности за забавление и удоволствие.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти