Телевизор LG 65UR781C SMART TV , LED  , 65 inch, 165 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV
Икона нов продукт
Описание

Запознайте се с новия измерител на реалността – Телевизор LG 65UR781C SMART TV, който превръща всеки филм в незабравимо преживяване. Неговият огромен 65-инчов екран е истинско поприще за визуални изживявания, а високата резолюция 3840x2160 UHD-4K гарантира, че детайлите ще оживеят пред очите ви с непревзойдена яснота.

Стилът на LG 65UR781C е съчетание от модернизъм и функционалност. Тънката рамка подчертава елегантността на дизайна, а здравите крака осигуряват стабилност и добавят към изчистения външен вид. Този телевизор е създаден да се впише безупречно в съвременния дом.

Смарт функциите на телевизора отварят врата към безкрайния свят на забавленията. Вграденият Wi-Fi и интелигентните приложения като YouTube, Netflix, Disney+ и Prime Video ви позволяват да потапяте в стрийминг съдържание с лекота. Изживейте удобството на интернет достъпа директно през вашия SMART TV.

Въпреки че снимките не могат да покажат всичко, е важно да знаете, че LG 65UR781C разполага с множество опции за свързване, включително 3 HDMI входа, 2 USB порта и оптичен изход, които гарантират, че никога няма да ви липсва връзка с вашия любим мултимедиен контент.

Този телевизор е не просто устройство за гледане на телевизия – той е център за домашно развлечение, който съчетава в себе си впечатляващо голям и висококачествен дисплей с интелигентни функции за удобство при стрийминг и достъп до онлайн съдържание. Естетиката на дизайна гарантира, че телевизорът ще се интегрира незабелязано във вашия модерен живот.

Ако сте младо семейство, търсещо перфектния съюзник за кино вечери у дома, или сте технологичен ентусиаст, жаден за най-новите иновации, Телевизор LG 65UR781C SMART TV е създаден за вас. С него всяка гледна точка е идеална, а звукът е обогатен с технологията Clear Voice Pro, която прави диалозите кристално ясни, дори и при най-динамичните сцени.

Не пропускайте да разгледате и другите предложения от категорията Телевизори LG, където ще откриете разнообразие от модели, отговарящи на всеки вкус и предпочитания.

Изберете LG 65UR781C и превърнете всяко гледане в незабравимо преживяване, което ще остави следа в сърцата и умовете на цялото семейство. С този телевизор вие не просто купувате техника – вие инвестирате в качество, което променя начина, по който изживявате света на визуалните изкуства.




Виж още Телевизори
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти