Телевизор LG 55UR781C SMART TV , LED  , 55 inch, 140 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Web Os
Икона нов продукт
Описание

Искате ли да превърнете дома си в център за забавление от последно поколение? Представяме ви Телевизор LG 55UR781C SMART TV, който ще ви потопи в света на високата резолюция и умните технологии.

Дисплей: Със своите 55 инча и LED технология, този телевизор предлага изключително качество на картината с Ultra HD 4K резолюция от 3840x2160. Големият екран с диагонал 140 см гарантира поглъщащо зрителско изживяване, което оживява във всяка детайлност и цветова точност.

Смарт възможности: Оборудван с операционната система WebOS, този телевизор предлага богат избор от стрийминг услуги, приложения и уеб браузинг. Интерфейсът е интуитивен и улеснява взаимодействието с разнообразно дигитално съдържание.

Дизайн: Телевизорът се отличава със своя тънък и елегантен профил, подчертан от тесните рамки, които разширяват зрителната площ. Стабилните и стилни крачета допълват съвременния интериор и придават завършен вид на устройството.

Общо взето, Телевизор LG 55UR781C SMART TV е напредничаво устройство за забавление, което съчетава голям екран с висока резолюция и смарт технологии, всичко това опаковано в съвременен и изискан дизайн, който ще допринесе за всяко жилищно пространство.

Нека разгледаме и другите характеристики, които правят този телевизор идеален избор за вашето домашно кино. С 24 месеца гаранция, вие сте защитени от всякакви производствени дефекти. Телевизорът е оборудван с цифров тунер DVB T2/C2/S2, което ви дава достъп до широк спектър от цифрови канали. С вградения Wi-Fi и Bluetooth, свързването с други устройства става лесно и удобно.

За любителите на качествения звук, телевизорът разполага с аудио технология Clear Voice Pro и два говорителя с обща мощност от 20W, които осигуряват ясен и силен звук. С три HDMI входа и два USB порта, можете да свържете всичките си устройства без проблем. И не на последно място, VESA съвместимостта ви позволява лесно монтиране на телевизора на стена.

Ако сте в търсене на още Телевизори LG, посетете нашия уебсайт и разгледайте разнообразието, което предлагаме.

Телевизорът LG 55UR781C SMART TV е перфектният избор за семейства, които ценят качественото време заедно, за филмовите ентусиасти, търсещи реалистично изживяване, и за технологичните гурута, които искат най-новите функции на достъпна цена. Той съчетава всичко необходимо за един незабравим зрителски опит, който може да се превърне в централна част от вашето ежедневие.




Виж още Телевизори
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти