Телевизор LG 50UR781C SMART TV , LED  , 50 inch, 126 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Web Os
Икона нов продукт
Описание

Запознайте се с бъдещето на домашното забавление с Телевизор LG 50UR781C SMART TV, който предлага невероятно визуално изживяване и умни функции, превръщайки всеки момент пред екрана в незабравимо преживяване.

С гордост представяме един от най-популярните Телевизори в нашата гама – с 50-инчов LED екран, който осигурява кристално чиста картина с 4K UHD резолюция от 3840x2160. Тази впечатляваща резолюция гарантира, че всеки детайл ще бъде виждан в пълния му блясък, а цветовете – по-ярки и реалистични от всякога.

Този SMART TV е оборудван с WebOS – интуитивната и лесна за използване смарт платформа на LG, която предоставя достъп до разнообразни стрийминг услуги, приложения и интернет браузване. Благодарение на вградения Wi-Fi и Bluetooth, свързването с интернет и други устройства е по-лесно от всякога.

Стилен и елегантен, този телевизор се отличава със своя тънък профил и минималистична стойка, която се слива безпроблемно с интериора на вашия дом, като същевременно осигурява стабилност. Неговият съвременен дизайн е създаден да допълва всяко помещение, като добавя едно модерно докосване към домашната обстановка.

С множеството входове и изходи, включително 3 HDMI порта и 1 USB вход, този телевизор предлага лесно свързване с различни устройства и периферия, поддържайки съвременните домашни кинотеатрални системи. Оптичният изход позволява висококачествено аудио свързване със звукови системи и саундбарове.

Аудио технологията на LG, включваща Clear Voice Pro и LG Sound Sync, осигурява изключително аудио изживяване с ясен и балансиран звук, допълнително подобрен от двата вградени говорители с обща мощност от 20W RMS. Така всяка сцена оживява с неповторима аудио дълбочина и яснота.

С Телевизор LG 50UR781C SMART TV, качеството на изображението се съчетава с умни технологии в дизайн, който подобрява визуалната среда и удоволствието от гледане. Този телевизор е идеален за семейства, които търсят висококачествено домашно забавление, както и за технологично ориентирани потребители, които искат да се наслаждават на най-новите смарт функции.

За още повече вълнуващи предложения от марката LG, разгледайте нашия асортимент от Телевизори LG, където ще откриете разнообразие от модели, отговарящи на всяко желание и нужда.

Верига магазини ЗОРА ви предлага не само качествени продукти, но и детайлна информация, за да направите информиран и уверен избор. Изживейте магията на кино качеството у дома с телевизор, който превръща всеки филм и сериал в незабравимо преживяване.




Виж още Телевизори
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти