Телевизор LG 32LQ631C SMART , LED  , 32 inch, 81 см, 1920x1080 FULL HD , Smart TV , Web Os
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новия измерител на качеството в домашната развлекателна система - Телевизор LG 32LQ631C SMART. Със своите 32 инча (81 см) и дисплей с резолюция 1920x1080 FULL HD, този LED телевизор гарантира яснота и детайлност на визуализацията, което превръща гледането на любимите ви предавания в истинско удоволствие.

Като Smart TV, той е оборудван с операционната система Web OS, която предоставя интуитивен интерфейс за достъп до разнообразие от стрийминг услуги и приложения. Телевизорът поддържа множество възможности за свързване, добавяйки допълнителна универсалност. Дизайнът е елегантен, с тесни рамки, които допринасят за по-поглъщащо зрително преживяване.

С гаранция от 24 месеца и енергиен клас F, този модел е съобразен със съвременните изисквания за енергийна ефективност. Вграденият Wi-Fi модул позволява лесно свързване с интернет, а функцията Hotel TV е идеална за бизнес среда. С два HDMI входа и един USB порт, LG 32LQ631C предлага достатъчно опции за свързване на външни устройства.

Този телевизор е перфектен за хора, които ценят високото качество на изображението и интелигентните функции. Той е идеален за млади професионалисти или семейства, които искат да обогатят своето свободно време с качествена забава. Стилният и минималистичен дизайн се вписва идеално във всякакъв интериор, като същевременно предоставя достъп до безкрайни часове развлечения.

Открийте още Телевизори и разширете вашата перспектива за домашно забавление. Ако сте фен на марката, разгледайте и другите предложения на Телевизори LG, които предлагаме.

Верига магазини ЗОРА се грижи за вашите нужди и предлага продукти, които са съобразени с най-новите технологични тенденции. Телевизор LG 32LQ631C SMART е доказателство за това, съчетавайки в себе си иновативност и функционалност, които ще задоволят и най-взискателните вкусове.

Изживейте всяка сцена като част от нея и се насладете на богатството от цветове и контраст, което LED технологията предоставя. Със своята годишна енергийна консумация от едва 27 kWh/1000h, този телевизор е не само мощен медиен център, но и икономичен избор за вашия дом.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти