Телевизор Finlux 55-FUA-8063 UHD 4K ANDROID , LED  , 55 inch, 139 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android

Телевизор Finlux 55-FUA-8063 UHD 4K ANDROID , LED , 55 inch, 139 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android

id s2487785
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новото измерение на развлечението у дома с Телевизор Finlux 55-FUA-8063 UHD 4K ANDROID, който превръща всеки филм и спортно събитие в незабравимо преживяване. Със своите 139 см (55 инча) диагонал и резолюция 3840x2160 UHD-4K, този телевизор е идеалният избор за всеки, който търси върховно качество на картината.

Технологията LED осигурява ярки и живи цветове, а HDR (HDR10, HLG) и DOLBY VISION HDR подобряват контраста и детайлите в тъмните и светлите участъци на изображението. С Quad core процесора и Android операционната система, този Smart TV предлага бърз и интуитивен достъп до любимите ви приложения като YouTube и Netflix.

За любителите на качествения звук, телевизорът разполага с аудио технологията DTS Virtual X + DTS X и DOLBY ATMOS, които създават обгръщащ звуков ефект, допринасящ за пълноценното потапяне във всяко аудиовизуално съдържание. С обща мощност на вградените говорители от 20W, този телевизор гарантира чист и силен звук.

С вградения Wi-Fi и Bluetooth, Finlux предоставя лесно свързване с интернет и други устройства без досадните кабели. Три HDMI входа и два USB порта позволяват лесно свързване на игрови конзоли, Blu-ray плейъри и други устройства, докато оптичният изход осигурява възможност за свързване с външна аудио система за още по-добър звук.

С енергиен клас E и годишна енергийна консумация от 64 kWh/1000h, този телевизор е икономичен избор за вашето домакинство. В допълнение, VESA съвместимостта позволява лесно монтиране на стената, което спестява място и придава модерен вид на вашия интериор.

Ако сте семейство, търсещо удоволствието от кино вечери у дома, или млад професионалист, който цени високотехнологичните устройства, Телевизор Finlux 55-FUA-8063 UHD 4K ANDROID е създаден за вас. Той обещава да преобрази вашето ежедневие и да ви предостави безкрайни часове забавление и вълнуващи моменти.

Открийте повече от впечатляващите Телевизори Finlux и изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и желания. Поглезете сетивата си с изключително качество на картината и звука, което само Телевизори от марката Finlux могат да предложат.

Възползвайте се от богатия избор на Телевизори във Верига магазини ЗОРА и превърнете гледането на телевизия в незабравимо преживяване. Със своя стилен черен цвят и модерен дизайн, телевизорът Finlux ще се впише идеално във всеки интериор, като добави елегантност и съвременно усещане за комфорт във вашето пространство.

Изживейте магията на високата дефиниция и позволете на Телевизор Finlux 55-FUA-8063 UHD 4K ANDROID да бъде прозорецът към света на развлеченията, който ви очаква. Създайте своя собствена кинозала у дома и се насладете на непрекъснат поток от визуални и аудио удоволствия, които ще оживят всяка ваша вечер.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти