Телевизор Finlux 50-FUA-8063 UHD 4K ANDROID , LED  , 50 inch, 127 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новото измерение на забавлението с Телевизор Finlux 50-FUA-8063 UHD 4K ANDROID, който превръща всеки филм в незабравимо преживяване. С размер на екрана от впечатляващите 127 см (50 инча), този телевизор е идеалният избор за всеки, който търси върховно качество на картината и интелигентни функции.

С резолюция 3840x2160 UHD-4K, Finlux предоставя кристално чиста и детайлна картина, която оживява пред очите ви. HDR технологията, включваща HDR10 и HLG, осигурява по-дълбоки черни и по-ярки бели тонове, докато DOLBY VISION HDR добавя още по-голяма динамика и реализъм. Всичко това е подсилено от ALLM функцията, която намалява закъснението при игри, осигурявайки непрекъснато удоволствие.

С вградения Wi-Fi и Smart TV функционалността, този телевизор ви дава достъп до любимите ви стрийминг платформи като YouTube и Netflix. Използвайки четириядрения процесор, телевизорът Finlux гарантира бърза и плавна работа на всички приложения.

Звукът не остава на заден план, благодарение на аудио технологиите DTS Virtual X + DTS X и DOLBY ATMOS, които създават обгръщащо звуково пространство. С обща мощност на вградените говорители от 20W, всяка сцена звучи така, както е предвидено от режисьора.

Телевизорът е оборудван с два HDMI входа, които позволяват лесно свързване на външни устройства, и един USB порт за възпроизвеждане на мултимедийно съдържание. Оптичният изход осигурява възможност за свързване с висококачествена аудио система, а VESA съвместимостта позволява монтаж на стена за по-голяма естетика и удобство.

С енергиен клас E, този телевизор е създаден да предложи висока ефективност и ниска годишна енергийна консумация от само 54 kWh/1000h, което го прави икономичен избор за вашия дом. Цветът му в класически черен се вписва перфектно във всяка интериорна среда.

За тези, които търсят телевизор, който да съчетава висококачествена картина, изключителен звук и интелигентни функции, Телевизор Finlux 50-FUA-8063 UHD 4K ANDROID е идеалният избор. Подходящ е както за семейства, желаещи да се насладят на общи моменти пред екрана, така и за ентусиасти на видео игрите, които искат да изживеят всяка игра в пълната ѝ красота.

С двегодишната гаранция, която получавате, можете да бъдете сигурни в качеството и надеждността на вашия нов телевизор. Открийте още Телевизори Finlux и се насладете на непрекъснато забавление с изображения, които оживяват във вашия дом.

Изберете Телевизор Finlux 50-FUA-8063 UHD 4K ANDROID и преобразете вашия начин на гледане на телевизия в едно незабравимо визуално пътешествие, съчетано със звук, който ви обгръща и пренася в сърцето на действието.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти