Телевизор Finlux 43-FUA-8063 UHD 4K ANDROID , LED  , 43 inch, 108 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новия измерител на реалността – Телевизор Finlux 43-FUA-8063 UHD 4K ANDROID, който превръща всеки филмов момент в незабравимо преживяване. Със своя стилен дизайн и впечатляващи технологични характеристики, този телевизор е създаден да задоволи и най-взискателните ценители на висококачествено изображение и звук.

С размер на екрана от 43 инча (108 см) и разделителна способност 3840x2160 UHD-4K, този телевизор на Finlux предлага кристално чиста картина, която оживява пред очите ви. Гледайки любимите си филми и сериали, ще забележите всеки детайл, благодарение на технологиите HDR (HDR10, HLG) и DOLBY VISION HDR, които осигуряват по-дълбоки черни и по-ярки цветове.

Телевизорът е оборудван с Quad core процесор, който гарантира плавност и бързина при работа с приложенията. С вградения Wi-Fi, можете да се насладите на Smart TV функционалности, като лесно достъпите платформи като YouTube и Netflix. Аудио технологиите DTS Virtual X + DTS X и DOLBY ATMOS пък ще преобразят звука в дома ви, като ви потопят в невероятно звуково изживяване с два мощни говорители от по 10W.

С енергиен клас F и годишна консумация от едва 51 kWh/1000h, този модел е икономичен избор за вашия дом. Интерфейсите на телевизора включват два HDMI входа и един USB порт, което ви позволява лесно свързване на външни устройства. Оптичният изход осигурява възможност за свързване на звукова система, ако желаете още по-мощен и обгръщащ звук.

Този модел е съвместим със стандарта VESA 200x200, което ви дава възможност да го монтирате на стена и да спестите място във вашата всекидневна или спалня. Изчистеният черен цвят на рамката придава елегантност и се вписва безпроблемно във всякакви интериорни решения.

Ако сте младо семейство, търсещо удоволствието от кинематографично изживяване у дома, или ентусиаст на видео игрите, който иска да се наслади на всяка детайл в играта, този телевизор отговаря на вашите нужди. С функцията ALLM (AUTO LOW LATENCY MODE W/ HDMI 2.1 / 1.4) ще изпитате ненадмината реактивност и ще бъдете винаги една стъпка пред конкуренцията.

Разгледайте и другите предложения от марката, като посетите страницата с Телевизори Finlux, и открийте устройството, което най-добре отговаря на вашите предпочитания и начин на живот.

Верига магазини ЗОРА ви предлага не само висококачествени продукти, но и дългосрочна гаранция от 24 месеца, за да сте сигурни в своя избор. Изберете Телевизор Finlux 43-FUA-8063 UHD 4K ANDROID и превърнете всеки момент пред екрана в незабравимо преживяване.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти