Телевизор Finlux 40-FFL-5235 SMART TV , LED  , 40 inch, 100 см, 1920x1080 FULL HD , Smart TV
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новото измерение на забавлението с Телевизор Finlux 40-FFL-5235 SMART TV, който превръща всеки филмов маратон в незабравимо преживяване. Със своите 100 см (40 инча) диагонал и разделителна способност 1920x1080 FULL HD, този LED телевизор обещава кристално чиста картина и детайлност, която оживява пред очите ви.

Finlux е марка с доказано качество, която предлага технологии, достъпни за всеки дом. С енергиен клас E, този телевизор е икономичен избор, който гарантира ниска консумация на електроенергия, без да прави компромис с качеството на изображението. С вграден Wi-Fi и цифров тунер DVB T2/C2, той предоставя лесен достъп до любимите ви цифрови канали и онлайн съдържание като YouTube и Netflix.

Сред основните характеристики на този телевизор се открояват DIGITAL NOISE REDUCTION за по-чист звук, HDR поддръжка за още по-реалистични цветове и HOTEL MODE, който позволява лесно управление на настройките при нужда. Аудиото е подсилено с технологията DOLBY DIGITAL PLUS (DD+), която заедно с двата вградени говорителя с обща мощност от 16W осигурява пълноценно аудио изживяване.

Смарт функционалностите на този Smart TV ви дават възможност да бъдете винаги свързани и да се наслаждавате на богатото разнообразие от приложения и удобства. С два HDMI входа и един USB порт, можете лесно да свържете различни устройства като игрови конзоли или външни памети. Оптичният изход пък осигурява възможност за свързване на висококачествена аудио система.

Стилният черен цвят и модерният дизайн на телевизора се вписват идеално във всяко помещение, а с размерите си със и без стойка, той предлага гъвкавост при монтиране на стена или поставяне на мебел. Съвместимостта с VESA стандарт 200x100 гарантира, че монтажът ще бъде бърз и лесен.

Ако търсите телевизор, който да отговори на нуждите на съвременното домакинство, Телевизор Finlux 40-FFL-5235 SMART TV е идеалният избор. Той е създаден да задоволи както киноманите, така и любителите на висококачествени спортни предавания или концерти, благодарение на своите впечатляващи визуални и аудио характеристики.

За още повече опции и разнообразие от модели, разгледайте нашата селекция от Телевизори Finlux, където ще откриете устройства, отговарящи на всеки вкус и предпочитания. Изберете качество и иновации с Finlux и Верига магазини ЗОРА!

С двегодишна гаранция и всички необходими функции за модерния потребител, този телевизор е инвестиция, която ще ви радва дълго време. Отдайте се на заслужена почивка и незабравими моменти с близките, докато Finlux се грижи за вашето визуално и аудио удоволствие.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти