Телевизор Finlux 32-FHB-4561 , LED  , 32 inch, 81 см, 1366x768 HD Ready
ОписаниеХарактеристики

Защо да се задоволите с обикновен телевизор, когато можете да притежавате Телевизор Finlux 32-FHB-4561, който съчетава в себе си стил, функционалност и качество на изображението? Представяме ви идеалния избор за всеки, който търси оптималното съотношение между цена и производителност.

С размер на екрана от 32 инча (81 см), този LED телевизор е идеален за малки и средни помещения, като същевременно предлага достатъчно голямо визуално пространство за комфортно гледане. Резолюцията 1366x768 HD Ready гарантира яснота и детайлност на картината, което прави всяко изживяване пред екрана още по-вълнуващо.

С два HDMI входа, този модел предоставя възможност за свързване на множество устройства, като игрови конзоли и Blu-ray плейъри, докато USB портът позволява лесно възпроизвеждане на мултимедийно съдържание от външни носители. Изживейте звуковата атмосфера с два вградени говорители, които предлагат чист и балансиран звук.

Този телевизор е с енергиен клас E, което означава, че е проектиран да бъде енергоспестяващ, с годишна енергийна консумация от само 26 kWh/1000h. Така, освен че ще се наслаждавате на висококачествено изображение, ще допринесете и за опазването на околната среда.

Въпреки че този модел не разполага с Wi-Fi, той е оборудван с цифров тунер DVB T2/C2, което ви позволява да приемате цифрова земна и кабелна телевизия без нужда от допълнителни устройства. Също така, VESA съвместимостта 100x100 гарантира, че можете лесно да монтирате телевизора на стена, за да спестите пространство и да добавите модерен акцент към интериора на вашия дом.

Елегантният черен цвят на корпуса придава стил и изтънченост, като се вписва идеално във всяка обстановка. Без значение дали сте млад професионалист, семейство в търсене на уют или пенсионер, който цени качественото изображение и звук, Телевизор Finlux 32-FHB-4561 е създаден да отговори на вашите нужди.

За да разгледате още Телевизори и да откриете модела, който най-добре отговаря на вашите изисквания, посетете нашия уебсайт. А ако сте фен на марката Finlux, не пропускайте да разгледате и другите предложения от серията, като последвате този линк: Телевизори Finlux.

Независимо дали търсите телевизор за вашата спалня, детската стая или дневната, Телевизор Finlux 32-FHB-4561 предлага перфектното съчетание на функционалност и стил. Изберете качество и комфорт на достъпна цена, и превърнете всяко гледане на телевизия в незабравимо преживяване.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти