Телевизор Finlux 32-FHA-6230/F ANDROID SMART TV , LED  , 32 inch, 81 см, 1366x768 HD Ready , Smart TV , Android
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да преобразите вашия дом с ново измерение на забавлението? Представяме ви Телевизор Finlux 32-FHA-6230 ANDROID SMART, който обещава да ви потопи в света на кристално чистата картина и интелигентните технологии.

С размер на екрана от 32 инча (81 см), този LED телевизор е идеален за всеки интериор, предлагайки висококачествено HD Ready изображение с резолюция 1366x768. Изживейте всеки филм, сериал или спортно събитие с детайли, които оживяват пред очите ви, благодарение на впечатляващата яснота и динамика на картината.

С вградения Wi-Fi и операционната система Android, Finlux 32-FHA-6230 ви предоставя целия свят на онлайн забавленията директно на екрана. От YouTube и Netflix до разнообразни приложения и игри - всичко е на една ръка разстояние. Смарт интерфейсът е интуитивен и лесен за използване, което прави този телевизор перфектен избор за всеки възрастови диапазон.

За любителите на качествения звук, телевизорът разполага с два вградени говорители, които осигуряват чист и силен аудио изход. С два HDMI входа и един USB порт, можете лесно да свържете вашия лаптоп, игрова конзола или USB устройство, за да увеличите своите мултимедийни възможности. Оптичният изход пък ви дава възможност да подобрите аудио преживяването с външна звукова система.

С енергиен клас E и годишна енергийна консумация от едва 26 kWh/1000h, този телевизор е не само мощен медиен център, но и икономичен избор за вашето домакинство. Съвместимостта с VESA стандарт позволява лесно монтиране на стена, което ще спести пространство и ще добави модерен акцент към интериора ви.

Ако сте в търсене на стил, функционалност и качество на достъпна цена, Телевизор Finlux 32-FHA-6230 ANDROID SMART е вашето устройство. Подходящ както за младежкия апартамент, така и за уютната семейна всекидневна, той е създаден да отговори на нуждите на модерния потребител, който цени технологиите и комфорта.

Разгледайте и други предложения от серията Телевизори Finlux, за да откриете модела, който най-добре отговаря на вашите предпочитания. Или пък разгледайте широката гама от Телевизори, които Верига магазини ЗОРА предлага, за да намерите идеалния за вас.

С Телевизор Finlux 32-FHA-6230 ANDROID SMART, вашият дом ще се превърне в център за развлечения, където всяка вечер е кино вечер, а всяка игра - вълнуващо приключение. Насладете се на технологията, която променя начина, по който изживяваме свободното си време, и се доверете на качеството, което Finlux предлага.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти