Телевизор Finlux 32-FFA-6230/F ANDROID SMART TV , LED  , 32 inch, 81 см, 1920x1080 FULL HD , Smart TV , Android
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новото измерение на забавлението с Телевизор Finlux 32-FFA-6230 ANDROID TV, който превръща всеки филм и сериал в незабравимо преживяване. С модерен дизайн и впечатляващи технически характеристики, този телевизор е създаден да задоволи и най-взискателните ви очаквания.

С 32-инчовия си FULL HD дисплей, телевизорът Finlux предлага кристално чиста картина с резолюция от 1920x1080 пиксела. Всяка детайл е изобразен с изключителна яснота, което прави гледането на любимите ви предавания и филми истинско удоволствие. А с енергиен клас E, можете да бъдете сигурни, че устройството е ефективно и щадящо околната среда.

Този Smart TV е оборудван с вграден Wi-Fi, което ви позволява лесно да се свържете с интернет и да използвате всички предимства на операционната система Android. Безпроблемно ще откриете и гледате съдържание от популярни стрийминг платформи, да разглеждате социални мрежи или да играете онлайн игри.

С три HDMI входа и два USB порта, Finlux 32-FFA-6230 предлага множество възможности за свързване на външни устройства. Без значение дали искате да свържете игрова конзола, Blu-ray плейър или външен твърд диск, този телевизор ще отговори на вашите нужди.

За любителите на качествения звук, телевизорът разполага с два вградени говорителя, които осигуряват чист и богат звук. Наслаждавайте се на дълбоките баси и кристално чистите високи тонове, които ще допълнят вашето визуално изживяване.

Съвместимостта с VESA стандарта ви позволява лесно да монтирате телевизора на стена, което ще спести място и ще добави модерен акцент към интериора на вашия дом. А с елегантния си черен цвят, телевизорът Finlux ще се впише безпроблемно във всяка стая.

За тези, които търсят разнообразие и качество, предлагаме да разгледате и другите Телевизори Finlux, които със сигурност ще отговорят на високите ви изисквания.

Изборът на телевизор е важен момент в дома на всеки, който цени качественото изображение и звук. Finlux 32-FFA-6230 ANDROID TV е идеалният избор за семейства, които обичат да се събират пред екрана за общи моменти на забавление, както и за млади професионалисти, които искат да се наслаждават на своите любими сериали и филми след напрегнат работен ден. С този телевизор, всеки вечер може да се превърне в кино вечер у дома.

Не пропускайте да разгледате и останалите Телевизори в нашия асортимент, за да откриете устройството, което най-добре отговаря на вашите предпочитания и нужди. С телевизор Finlux 32-FFA-6230 ANDROID TV, вашият дом ще се превърне в център за развлечения, където всяка вечер е специална.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти