Телевизор Finlux 24-FHB-4561 , LED  , 24 inch, 60 см, 1366x768 HD Ready , Не
Описание

Открийте света на ярките цветове и остри контури с новия Телевизор Finlux 24-FHB-4561. Този компактен и стилен модел е идеалният избор за всеки, който търси висококачествено визуално изживяване без да заема много място.

Finlux е марка с доказано качество, която предлага надеждност и иновации на достъпна цена. С 24-инчовия си екран, този телевизор е перфектен за малки стаи или кухни, където пространството е ограничено, но желанието за качествена картина - не. С размери на екрана от 60 см и резолюция HD Ready (1366x768), той предоставя чиста и ясна картина, която оживява пред очите ви.

С енергиен клас E, този LED телевизор е проектиран да бъде енергоспестяващ, като има годишна енергийна консумация от едва 16 kWh/1000h. Това означава, че можете да се наслаждавате на любимите си предавания и филми, без да се притеснявате за високи сметки за ток.

С вградения цифров тунер DVB T2/C2, този телевизор осигурява достъп до широка гама от цифрови канали, без нужда от допълнителни устройства. И макар да не е СМАРТ ТВ, той разполага с HDMI и USB входове, което ви позволява лесно да свържете външни устройства и да гледате съдържание от различни източници.

Компактният размер и VESA съвместимостта (75x75) правят този телевизор лесен за монтаж на стена, което е идеално за оптимизиране на пространството. Така можете да си осигурите удобство и модерен вид във вашия дом.

За тези, които търсят качествени Телевизори на достъпни цени, Finlux предлага отлична алтернатива. Ако искате да разгледате и други модели на марката, посетете нашия уебсайт и открийте разнообразието от Телевизори Finlux.

Този телевизор е идеален за студенти, млади професионалисти или възрастни хора, които не се нуждаят от големи екрани и сложни функции, а предпочитат простота и функционалност. Той е също така отличен избор за хора, които купуват своя първи телевизор или искат да обновят стария си с по-енергийно ефективен и компактен модел.

В заключение, Телевизор Finlux 24-FHB-4561 е перфектният спътник за всеки, който цени яснотата, простотата и качеството. Независимо дали за вашата кухня, спалня или студентска стая, той ще ви предостави чудесно изживяване, без да натоварва бюджета ви.




Виж още Телевизори
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти