Телевизор Daewoo D55DM54UAMS ANDROID TV , LED  , 55 inch, 139 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android
ОписаниеХарактеристики

Защо да се задоволите с обикновен телевизор, когато можете да притежавате център за забавление? Представяме ви Телевизор Daewoo D55DM54UAMS ANDROID TV, който е повече от просто устройство за гледане на предавания - това е прозорец към света на високата резолюция, умните технологии и безкрайното развлечение.

С гордост можем да заявим, че този Smart TV се отличава с впечатляващия си 55-инчов екран, който е със зашеметяваща UHD-4K резолюция и размер от 139 см, гарантиращ, че всеки кадър ще бъде изпълнен с живот и детайлност. Освен това, с енергиен клас E, този телевизор е икономичен избор за вашия дом.

Интегрираните цифрови тунери DVB T2/C2/S2 осигуряват безпроблемен прием на всички цифрови канали, а с вградения Wi-Fi, вие ще имате достъп до любимите си видеоприложения като YouTube и Netflix. Сърцето на този телевизор е мощният Quad core процесор, който гарантира бързина и плавност при работа с приложенията.

Звукът също не е пренебрегнат - с два вградени говорители, телевизорът предоставя ясен и силен аудио сигнал, който допълва визуалното изживяване. Със своите три HDMI входа и два USB порта, този LED телевизор предлага гъвкавост при свързването на различни устройства, а оптичният изход позволява лесно свързване с вашата домашна аудио система.

За тези, които ценят удобството на стенния монтаж, телевизорът е съвместим с VESA стандарт 300x300, което улеснява инсталацията. Изисканият черен цвят на корпуса пък придава стилен и модерен вид на всяка стая.

Потопете се в света на Android операционната система, която предлага интуитивен интерфейс и достъп до огромно количество приложения и игри, които ще задоволят вкуса на всеки член на семейството. Независимо дали сте филмов фанатик, сериен маниак или обичате да прекарвате часове в игри, този телевизор ще отговори на вашите нужди.

Искате ли още варианти? Разгледайте нашия асортимент от Телевизори Daewoo и открийте перфектния модел за вашия дом. Ако пък желаете да разширите хоризонтите си и да видите още повече предложения, посетете нашата секция с Телевизори, където ще намерите разнообразие от марки и модели.

Телевизорът Daewoo D55DM54UAMS ANDROID TV е създаден, за да удовлетвори нуждите на съвременните потребители, които търсят високо качество, многофункционалност и достъп до света на развлеченията. Независимо дали сте млад професионалист, семейство с деца или възрастни хора, които се радват на свободното време у дома, този телевизор ще ви предостави всичко необходимо за незабравими моменти пред екрана.

Забравете за трудностите при избора на нов телевизор. С Daewoo D55DM54UAMS ANDROID TV, вие правите инвестиция в качество, технология и удоволствие, което ще продължи години наред. Открийте новия си любим източник на забавление днес!




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти