Телевизор Daewoo D50DM54UAMS ANDROID TV , LED  , 50 inch, 126 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новото измерение на забавлението с Телевизор Daewoo D50DM54UAMS ANDROID TV, който превръща всеки филмов маратон в незабравимо преживяване. Със своите впечатляващи 50 инча и резолюция UHD-4K, този телевизор е истинско технологично чудо, което ще ви потопи в света на кристално чистата картина и неповторим звук.

С Daewoo D50DM54UAMS ще откриете нови хоризонти в домашното забавление. Благодарение на вградения Wi-Fi и операционната система Android, този Smart TV предоставя лесен достъп до любимите ви стрийминг услуги като YouTube, Netflix и Prime Video. Насладете се на безкрайно съдържание с няколко клика на дистанционното.

Не само качеството на изображението е впечатляващо, но и звукът е на ниво благодарение на технологията Dolby Atmos. С два мощни говорители, телевизорът създава обвързващо аудио преживяване, което допълва визуалните удоволствия. И с енергиен клас E, можете да бъдете сигурни, че вашето забавление е енергийно ефективно.

Този модел на Daewoo е снабден и с множество портове, включително три HDMI входа и два USB порта, което ви позволява да свържете различни устройства без никакъв труд. Също така, оптичният изход осигурява възможност за свързване с висококачествена аудио система, за да усилите още повече кинематографичното си изживяване у дома.

С размери от 1130 x 656 x 82 мм и VESA съвместимост, този телевизор лесно се интегрира във всеки интериор, като добавя модерен акцент със своя стилен черен цвят. Независимо дали сте семейство, търсещо уютни вечери пред телевизора, или млад професионалист с любов към високотехнологичните гаджети, този телевизор е идеалният избор за вас.

С двугодишна гаранция и поддръжка на HDR10, този телевизор гарантира, че ще се наслаждавате на висококачествено съдържание в продължение на много години. И с Quad core процесора, който осигурява плавно и бързо функциониране, вие сте готови за бъдещето на домашното развлечение.

Открийте още Телевизори Daewoo и изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди. Верига магазини ЗОРА е тук, за да ви предложи най-доброто от света на технологиите, съчетано с удобство и качество.

И така, ако търсите телевизор, който да ви предложи невероятно качество на картината, богатство на функции и интуитивен интерфейс, не търсете повече. Телевизор Daewoo D50DM54UAMS ANDROID TV е тук, за да превърне всяка ваша вечер в кино преживяване. Защото всеки момент у дома заслужава да бъде специален.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти