Телевизор Daewoo 65DM73UA  ANDROID TV , LED  , 65 inch, 164 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android

Телевизор Daewoo 65DM73UA ANDROID TV , LED , 65 inch, 164 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android

id s2540114
ОписаниеХарактеристики

Защо да се задоволявате с обикновен телевизор, когато можете да притежавате център за забавление у дома? Представяме ви Телевизор Daewoo 65DM73UA ANDROID TV, който ще преобрази вашето ежедневие и ще ви потопи в света на високата резолюция и безкрайните възможности на Smart технологиите.

С гордост носещ марката Daewoo, този телевизор е създаден да впечатлява със своите 164 см (65 inch) диагонал на екрана, което гарантира, че всяко изображение ще бъде впечатляващо с детайлите си и ще донесе кинематографично изживяване във вашия дом. Резолюцията от 3840x2160 UHD-4K осигурява кристално чиста картина, която оживява пред очите ви.

С Android операционната система, този Smart TV отваря вратите към безкрайно много приложения и забавления. Вграденият Wi-Fi модул улеснява свързването с интернет, а с броя на 3 HDMI входа и 2 USB порта, вие лесно можете да свържете всичките си устройства и да се насладите на любимото си съдържание.

За любителите на качествения звук, телевизорът разполага с два говорителя, които предоставят чист и силен аудио сигнал. А с оптичния изход, можете да свържете вашия телевизор към висококачествена звукова система и да усилите аудио преживяването. Енергиен клас E и годишна енергийна консумация от 85 kWh/1000h гарантират, че телевизорът е енергоефективен и ще помогне за намаляване на сметките за ток.

Съвместимостта със стандарта VESA 600х400 позволява лесно монтиране на телевизора на стена, което ще ви спести място и ще придаде модерен вид на интериора. Елегантният черен цвят на корпуса се вписва идеално във всяка стая, като добавя стил и съвременност към дома ви.

Когато става въпрос за избора на Телевизори, вие търсите качество, иновации и удобство. Телевизорът Daewoo 65DM73UA ANDROID TV е създаден, за да отговори на всички тези изисквания и да предложи още повече. Той е идеален за семейства, които обичат да се събират заедно и да споделят моменти пред големия екран, както и за технологичните ентусиасти, които ценят последните иновации в домашната електроника.

Ако искате да разгледате още варианти от същата марка, посетете Телевизори Daewoo, където ще откриете разнообразие от модели, които също могат да ви впечатлят с качеството и иновациите, които предлагат.

Изборът на Телевизор Daewoo 65DM73UA ANDROID TV е не просто покупка, а инвестиция в качеството на вашето свободно време и забавление. С този телевизор вие сте готови да се потопите в света на високата дефиниция и да превърнете всяка вечер в кино преживяване. Насладете се на вълнуващи филми, сериали и спортни събития с изображение и звук, които сякаш оживяват пред вас. Защото вие заслужавате повече от просто гледане на телевизия – заслужавате изживяване, което да помните.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти