Телевизор Daewoo 43DM54FA/2 ANDROID TV FHD , LED  , 43 inch, 109 см, 1920x1080 FULL HD , Smart TV , Android
ОписаниеХарактеристики

Защо да се задоволявате с обикновен телевизор, когато можете да притежавате център за забавление? Представяме ви Телевизор Daewoo 43DM54FA/2 ANDROID TV FHD, който ще преобрази вашето визуално изживяване и ще ви потопи в света на ясната картина и умните технологии.

С размер на екрана от впечатляващите 43 инча (109 см), този телевизор предлага висока резолюция 1920x1080 FULL HD, която гарантира кристално чисто изображение и внимание към всеки детайл. LED технологията осигурява ярки и наситени цветове, докато енергиен клас E е символ на ефективност и отговорност към околната среда.

С вграден Wi-Fi, този Smart TV ви позволява лесен достъп до любимите ви стрийминг услуги като Netflix и Amazon Prime. Изживейте вълнуващи моменти с филми и сериали в HDR10 и HLG формат, подсилено от технологията Dolby Vision и Micro Dimming, които подобряват контраста и дълбочината на изображението.

Звукът не остава на заден план, благодарение на двата вградени говорители, които осигуряват чист и богат аудио опит. Интерфейсът на телевизора включва 2 HDMI входа и 1 USB вход, което ви дава възможност да свържете различни устройства и да се насладите на разнообразно съдържание.

Телевизорът е съвместим със стандарта VESA 200x200, което позволява лесно монтиране на стена, за да спестите място и да добавите модерен акцент в интериора на вашия дом. Стилният черен цвят се вписва перфектно във всяка обстановка, като придава елегантност и съвременно излъчване.

Изборът на Телевизори е важен, тъй като те са част от ежедневието ни и влияят на начина, по който се отпускаме и развлекаваме. Потребителите, които търсят качество и иновации, ще оценят предимствата на този модел. С операционната система Android, телевизорът предоставя интуитивен интерфейс и богата библиотека от приложения, което го прави идеален за младите професионалисти, технологично ориентирани семейства и всеки, който иска да се наслаждава на съвременни удобства в уюта на своя дом.

Годишната енергийна консумация от едва 42 kWh/1000h е доказателство за икономичността на този телевизор, като така се намалява и въздействието върху околната среда. Това е особено важно за съзнателните потребители, които искат да съчетаят високотехнологични решения с екологична отговорност.

За да разгледате още Телевизори Daewoo, посетете нашия уебсайт и открийте модел, който отговаря на вашите изисквания и предпочитания. Ако искате да разширите своя избор, разгледайте и другите ни предложения за Телевизори, където ще откриете разнообразие от марки и модели.

С Телевизор Daewoo 43DM54FA/2 ANDROID TV FHD, вие не просто купувате техника – вие инвестирате в качество, иновации и удоволствие за сетивата. Насладете се на вълшебството на високата дефиниция и умните функции, които ще превърнат всяка ваша вечер в незабравимо преживяване.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти