Телевизор Daewoo 43DE54FL2W Smart TV WHITE , LED  , 43 inch, 108 см, 1920x1080 FULL HD , Smart TV
ОписаниеХарактеристики

Открийте новият си прозорец към света на развлеченията с Телевизор Daewoo 43DE54FL2W Smart TV WHITE, който превръща всяка стая в дома ви в кино зала с кристално чиста картина и богат звук.

Със своите впечатляващи 108 см (43 инча) диагонал, този LED телевизор предлага висока резолюция от 1920x1080 FULL HD, което гарантира, че ще се насладите на всеки детайл в любимите си филми и сериали. Благодарение на вградения Wi-Fi, този Smart TV ви дава възможността да се потопите в безкрайния свят на онлайн съдържание, включително популярните видеоприложения като Netflix, Prime Video и Youtube.

С елегантния си бял цвят, телевизорът Daewoo се вписва идеално във всеки интериор, докато неговите компактни размери със и без стойка (973x596x240 мм и 973x567x84 мм съответно) улесняват поставянето му на всякакви повърхности или монтажа му на стена с VESA съвместимост 100x100.

За звуковото изживяване се грижат два вградени говорители с обща мощност от 16W RMS, които осигуряват чист и силен звук, достатъчен за да се насладите на всяка нота и диалог. С два HDMI входа и един USB порт, телевизорът предлага лесно свързване с различни устройства, докато оптичният изход позволява свързване с външна аудио система за още по-обхватно звуково преживяване.

Този модел е с енергиен клас E и годишна енергийна консумация от 42 kWh/1000h, което го прави икономичен избор за вашето домакинство. За вашето спокойствие, телевизорът идва с 24 месеца гаранция, осигурявайки ви дългосрочна поддръжка и надеждност.

Ако сте младо семейство, търсещо качествено домашно развлечение, или модерен професионалист с вкус към стилни и функционални устройства, този телевизор от Daewoo е идеалният избор за вас. Той не само ще обогати вашето ежедневие с висококачествено аудио-визуално изживяване, но и ще допринесе за модерния и изчистен вид на вашия дом.

За още повече възможности и разнообразие, разгледайте нашия каталог с Телевизори и открийте множество модели, които ще задоволят всеки вкус и предпочитание. И ако сте впечатлени от качеството на Daewoo, не пропускайте да разгледате и другите предложения от марката в нашата селекция Телевизори Daewoo.

Верига магазини ЗОРА ви предлага всичко необходимо за съвременния дом, включително този изискан и функционален телевизор Daewoo, който ще превърне всяка вечер в незабравимо преживяване. Изберете качеството и комфорта, които заслужавате, с Телевизор Daewoo 43DE54FL2W Smart TV WHITE.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти