Телевизор Daewoo 32DM63HA ANDROID TV , LED  , 32 inch, 81 см, 1366x768 HD Ready , Smart TV
Икона нов продукт

Телевизор Daewoo 32DM63HA ANDROID TV , LED , 32 inch, 81 см, 1366x768 HD Ready , Smart TV

id s2592570
Описание

Искате ли да превърнете всеки свой момент в незабравимо зрелище? Телевизорът Daewoo 32DM63HA е тук, за да ви предложи точно това – вълнуващо визуално изживяване, съчетано с интелигентни функции, които ще обогатят вашето ежедневие.

Display:

С размер на екрана от 32 инча, този телевизор е идеален за по-малки жилищни пространства или като втори телевизор в дома. С резолюция HD Ready 1366x768, той предоставя ясна и детайлна картинка, която прави гледането на телевизия ежедневно удоволствие. Благодарение на LED технологията, телевизорът се отличава с енергийна ефективност и наситени цветове, които оживяват на екрана.

Smart Features:

С платформата Android TV, имате достъп до широк спектър от стрийминг приложения, игри и услуги. Smart TV функционалностите позволяват свързване с интернет и разглеждане на онлайн съдържание, което превръща телевизора в истински център за развлечения.

Design:

Със своя стилен и съвременен дизайн, телевизорът Daewoo 32DM63HA се вписва лесно в различни интериорни решения. Простата и стабилна поставка осигурява лесно позициониране на разнообразни повърхности.

Общо взето, Daewoo 32DM63HA се явява многостранен телевизор, който съчетава умни функционалности с ефективен LED дисплей. Той е опакован в компактен и стилен формат, подходящ за съвременния потребител, който търси по-малък Smart TV.

Този телевизор е създаден да отговори на нуждите на младите професионалисти или младите семейства, които ценят технологичните иновации и удобството на умните устройства. С функции като Wi-Fi, вграден Bluetooth и достъп до видеоприложения като NETFLIX, DISNEY+ и AMAZON PRIME VIDEO, телевизорът предлага неограничени възможности за забавление. Аудио технологиите DOLBY DIGITAL PLUS и DOLBY AUDIO PROCESSING гарантират, че звукът е на ниво с визуалното качество, като създават обгръщащо аудио изживяване.

С енергиен клас E и годишна енергийна консумация от само 26 kWh/1000h, този телевизор е не само мощен медиен център, но и икономичен избор за вашия дом. С два HDMI входа и един USB порт, лесно можете да свържете всичките си устройства и да се насладите на разнообразно съдържание.

Открийте още Телевизори и разгледайте богатия асортимент от Телевизори Daewoo, за да намерите перфектния модел, който да отговаря на вашите предпочитания и нужди.

С Daewoo 32DM63HA вие не просто купувате телевизор – вие инвестирате в качествено развлечение, което ще ви съпътства във всеки един домашен уютен момент. Насладете се на вълшебството на киното в комфорта на собствения си дом!




Виж още Телевизори
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти