Телевизор Daewoo 32DE54HL2W White Smart TV , LED  , 32 inch, 80 см, 1366x768 HD Ready , Smart TV

Телевизор Daewoo 32DE54HL2W White Smart TV , LED , 32 inch, 80 см, 1366x768 HD Ready , Smart TV

id s2562723
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете дома си в истински киносалон? С Телевизор Daewoo 32DE54HL2W White Smart TV това вече не е просто мечта, а реалност! Със своя елегантен бял дизайн и компактни размери, този телевизор е идеалният избор за всеки, който търси модерно и функционално мултимедийно изживяване.

С размер на екрана от 32 инча (80 см) и резолюция 1366x768 HD Ready, този LED телевизор предлага ясна и детайлна картина, с която да се насладите на любимите си филми и сериали. Вграденият Wi-Fi модул осигурява лесен достъп до интернет и любимите ви стрийминг платформи като Prime Video и YouTube, което го прави идеален за младите професионалисти или семейства, които ценят удобството и разнообразието на онлайн съдържанието.

Смарт функциите на този телевизор са подсилени от интуитивната операционна система, която улеснява навигацията и предоставя персонализирано изживяване. Благодарение на двата HDMI входа, можете да свържете лесно игрови конзоли или други устройства, докато USB портът позволява възпроизвеждане на мултимедийно съдържание от външни носители. Аудио системата с Dolby Audio и обща мощност на вградените говорители от 12W гарантира качествен звук, който допълва визуалното изживяване.

За любителите на екологичните решения, този телевизор е класифициран с енергиен клас E, което означава, че освен че ще се наслаждавате на висококачествено изображение, ще допринесете и за намаляване на енергийната консумация. С годишна енергийна консумация от едва 26 kWh/1000h, този модел е икономичен избор за дома.

Със своите компактни размери, този телевизор лесно се вписва във всяко помещение, като може да бъде монтиран на стена със съвместимостта си с VESA 75x75. Така можете да оптимизирате пространството си и да добавите модерен акцент към интериора.

Открийте още Телевизори и разнообразието от модели на марката Daewoo, които предлагаме, като посетите нашия уебсайт. Ако сте фен на марката, не пропускайте да разгледате и другите ни предложения за Телевизори Daewoo.

Избирайки Телевизор Daewoo 32DE54HL2W White Smart TV, вие инвестирате в качество и комфорт, което ще превърне гледането на телевизия в истинско удоволствие. Независимо дали сте самотен професионалист, който цени високотехнологичните удобства, или част от забързано семейство в търсене на качествено семейно време, този телевизор е създаден да отговори на вашите нужди и да надхвърли очакванията ви.

Верига магазини ЗОРА е тук, за да ви предложи най-доброто от света на технологиите, съчетано с удобство и достъпност. Изберете Телевизор Daewoo 32DE54HL2W White Smart TV и се насладете на безкрайни моменти на забавление и релаксация в уюта на собствения ви дом.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти