Телевизор Daewoo 32DE04FL/2 FULL HD , LCD , 32 inch, 81 см, 1920x1080 FULL HD
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да преобразите домашното си кино с кристално чиста картина и богат звук? Представяме ви Телевизор Daewoo 32DE04FL/2 FULL HD, който съчетава високо качество и стил в един компактен формат.

С гордост можем да заявим, че този модел е идеалният избор за всеки, който търси баланс между размер и производителност. С диагонал на екрана от 32 инча (81 см), той е перфектен за малки и средни помещения, като същевременно предлага впечатляващо FULL HD изображение с резолюция 1920x1080 пиксела. Това означава, че ще се наслаждавате на остри и детайлни картини, независимо дали гледате любимите си филми, сериали или спортни събития.

За любителите на чистия и динамичен звук, телевизорът разполага с два вградени говорителя, които осигуряват качествено аудио изживяване. Изживейте всяка сцена като част от нея, благодарение на възможностите, които предоставя този Daewoo телевизор.

С два HDMI входа, телевизорът ви дава възможност да свържете лесно игрови конзоли, Blu-ray плейъри или други устройства, докато с USB порта можете да възпроизвеждате мултимедийно съдържание директно от флаш памет. Въпреки че моделът не разполага с Wi-Fi, той е оборудван с цифров тунер DVB T2/C2, което гарантира достъп до широк спектър от цифрови канали.

Този телевизор е икономичен избор, като принадлежи към енергиен клас F и има годишна енергийна консумация от едва 32 kWh/1000h. Това означава, че можете да се наслаждавате на висококачествено изображение, без да се притеснявате за високи сметки за електричество.

Стилният черен цвят и класическият дизайн на телевизора се вписват идеално във всяка обстановка, а съвместимостта с VESA стандарт 100x100 позволява лесно монтиране на стена, което ще спести място и ще добави модерен акцент във вашето пространство.

За тези, които търсят надеждност и сигурност, Daewoo предлага 24 месеца гаранция за този модел, което е доказателство за качеството и дълготрайността на продукта.

Ако сте родител, който иска да зарадва семейството си с качествени домашни забавления, или млад професионалист, който цени високата резолюция и функционалност, този телевизор е създаден за вас. Той е идеален за всички, които искат да се насладят на висококачествено аудио-визуално изживяване без да правят компромис със стил и бюджет.

Открийте още Телевизори Daewoo и разнообразете вашия избор, като разгледате нашата широка гама от продукти. Ако пък желаете да разгледате още варианти, посетете нашата секция с Телевизори, където ще откриете множество модели, които да отговорят на вашите нужди и предпочитания.

Изберете Телевизор Daewoo 32DE04FL/2 FULL HD и вдигнете домашното забавление на ново ниво!




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти