Телевизор Crown 32VF77FVW Smart TV , LED  , 32 inch, 81 см, 1920x1080 FULL HD , Smart TV , VIDAA
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете вашия дом в център за забавление? Представяме ви Телевизор Crown 32VF77FVW Smart TV, който предлага Full HD резолюция от 1920x1080 пиксела на 32-инчов дисплей, което се равнява на 81 см екран. Това устройство е оборудвано със смарт платформата VIDAA, която вероятно подобрява взаимодействието с потребителя и достъпа до стрийминг приложения и услуги. Тънката рамка на телевизора обещава модерен и елегантен естетически вид, който може да допълни разнообразие от жилищни пространства.

С гаранция от 24 месеца, този LED телевизор от марката Crown е идеалният избор за всеки, който търси качество и надеждност. Енергиен клас F гарантира, че устройството е в крак със съвременните изисквания за енергийна ефективност. С вграден Wi-Fi и функцията Smart TV, този телевизор ви позволява лесно да се свържете с интернет и да използвате любимите си онлайн услуги без допълнителни устройства.

Интегрираните цифрови тунери DVB-T/T2/C/MPEG4 осигуряват широк спектър от телевизионни канали, а поддържаните формати като MPEG, JPEG, JPG, MP3 и WMA ви дават свободата да наслаждавате на любимите си мултимедийни файлове. С обща мощност на вградените говорители от 6W, този телевизор предлага ясен и силен звук, който ще оживи всяко аудио изживяване.

С два HDMI входа и един USB порт, Телевизор Crown 32VF77FVW ви позволява да свържете множество устройства едновременно, като игрови конзоли, Blu-ray плейъри или стрийминг устройства. Размерите със стойка са 728 x 467 x 168 мм, а без стойка - 728 x 430 x 76 мм, което го прави лесен за инсталиране във всяка стая. Съвместимостта с VESA 75x75 ви дава възможност да монтирате телевизора на стена за още по-минималистичен вид.

Този стилен и функционален телевизор е идеален за млади професионалисти или семейства, които търсят устройство, което да съчетава модерен дизайн с висококачествено изображение и умни функции. Независимо дали сте сам или имате семейство, Телевизори Crown предлагат разнообразие от опции, които да задоволят всеки вкус и предпочитание.

Открийте повече от изключителните Телевизори Crown и изживейте неповторимо визуално преживяване. А за още по-голям избор, разгледайте нашата широка гама от Телевизори и открийте перфектния модел за вашия дом. Със Телевизор Crown 32VF77FVW Smart TV, вашият дом ще се превърне в истинска оаза на забавленията, където всяка вечер е като идване на кино.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти