Телевизор Crown 32VF66VW Smart TV , LED  , 32 inch, 81 см, 1366x768 HD Ready , Smart TV , VIDAA
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете вечерите си в незабравимо преживяване? Телевизор Crown 32VF66VW Smart TV е тук, за да ви потопи в света на кристално чистата картина и интелигентните технологии.

С 32-инчовия (81 см) екран и резолюция 1366x768 HD Ready, този телевизор е идеален за остри и детайлни изображения. Насладете се на любимите си филми и сериали с качество, което оживява пред очите ви.

Интегрираната Smart TV функционалност отваря вратите към безкрайния свят на стрийминг услугите и онлайн съдържанието. С вградения Wi-Fi, телевизорът ви свързва директно с интернет, без нужда от допълнителни устройства.

Операционната система VIDAA улеснява навигацията между приложенията и функциите, като предоставя интуитивен и лесен за използване интерфейс. Без значение дали сте технологичен експерт или начинаещ, управлението на този телевизор е като детска игра.

Стилният дизайн с тънка рамка осигурява по-поглъщащо визуално изживяване и добавя модерен акцент към всяко помещение. Телевизорът се вписва идеално в интериора на дома ви, като същевременно е лесен за монтаж благодарение на VESA съвместимостта.

LED технологията, използвана в този модел, е известна със своята енергийна ефективност и способността да възпроизвежда по-добри цветове и яркост в сравнение с традиционните LCD телевизори. Освен това, с общата мощност на вградените говорители от 6W, звукът е ясен и обемен.

С два HDMI входа и един USB порт, телевизорът Crown 32VF66VW предлага достатъчно възможности за свързване на външни устройства, като игрови конзоли или домашно кино. Така всяка вечер у дома може да се превърне в кинематографично изживяване.

За още повече възможности, разгледайте нашия асортимент от Телевизори Crown, където ще откриете разнообразие от модели, отговарящи на всеки вкус и предпочитания.

Този телевизор е идеален за семейства, които търсят качествена картина и достъп до смарт функции, без да правят компромис с бюджета. Независимо дали сте млад професионалист или възрастен с любов към технологиите, Crown 32VF66VW е създаден да задоволи вашите потребности.

Не пропускайте да разгледате и останалите ни предложения от категория Телевизори, където ще намерите широк спектър от модели, подходящи за всеки интериор и предпочитания.

С Crown 32VF66VW Smart TV, всяка вечер у дома се превръща в незабравимо изживяване. Открийте нови светове и преживявания с качество на картината, което ви пренася директно в сърцето на действието.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти