Телевизор Crown 32TF19BHD , LED  , 32 inch, 81 см, 1366x768 HD Ready
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новия измерител на визуални удоволствия - Телевизор Crown 32TF19BHD. Този изискан модел е създаден да ви потопи в света на кристално чистата картина и да преобрази всяко ваше преживяване пред екрана.

С размер на екрана от 32 инча (81 см), този LED телевизор е идеален за всяка стая в дома ви. Благодарение на компактните си размери и стилен дизайн, той лесно се вписва в интериора, като същевременно остава централен елемент в пространството. С резолюция 1366x768 HD Ready, Crown 32TF19BHD предлага яснота и детайлност на изображението, което прави всяко гледане на филми или телевизионни предавания истинско удоволствие.

За любителите на технологиите, този модел предлага цифров тунер DVB-T/T2/C/MPEG4, който гарантира безпроблемен прием на цифрова телевизия. Също така, телевизорът поддържа разнообразие от мултимедийни формати като AVI, MP3, JPG и други, което ви позволява да се насладите на любимите си съдържания директно от USB устройство. С два вградени говорители с обща мощност от 10W RMS, звукът е ясен и обемен, допълвайки визуалното изживяване.

С три HDMI входа и два USB порта, Crown 32TF19BHD осигурява достатъчно свързаност за всички вашите устройства. Можете лесно да свържете игрови конзоли, Blu-ray плейъри или стрийминг устройства, за да разширите възможностите за забавление. В допълнение, съвместимостта с VESA стандарта ви позволява да монтирате телевизора на стена и да спестите ценно място.

Енергиен клас F означава, че този модел е съобразен със съвременните изисквания за енергийна ефективност, което е не само добро за вашите сметки за електричество, но и за околната среда. Цветът му в класически черен завършва елегантния му вид и го прави лесен за комбиниране с различни стилове на обзавеждане.

За тези, които търсят качествен и достъпен телевизор, Crown 32TF19BHD е перфектният избор. Той предлага всичко необходимо за комфортно гледане на телевизия и мултимедия, без да се налага да правите компромис с качеството. Идеален е за семейства, които искат да се събират заедно и да споделят моменти пред екрана, както и за млади професионалисти, търсещи удобство и функционалност в своето ежедневие.

Открийте повече отлични предложения и разгледайте разнообразието от Телевизори в нашия онлайн магазин. А ако сте фен на марката, не пропускайте да разгледате и другите Телевизори Crown, които предлагаме. С Верига магазини ЗОРА, вие сте на един клик разстояние от перфектния телевизор, който ще отговори на всичките ви нужди и ще надмине очакванията ви.

Изберете Телевизор Crown 32TF19BHD и превърнете гледането на телевизия в едно по-забавно и вълнуващо преживяване. Със своята висока производителност и стилна визия, той е не просто устройство, а ключът към безкрайни моменти на радост и съвместно прекарвано време с близките ви.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти