Телевизор Crown 32NV57FSW Smart TV , 32 inch, 81 см, 1920x1080 FULL HD , Smart TV
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новия измерител на качеството в домашната развлекателна система - Телевизор Crown 32NV57FSW Smart TV. Със своите 32 инча (81 см) диагонал, този телевизор е идеалният избор за всеки, който търси високо качество на изображението, съчетано с интелигентни функции, без да заема прекалено много място в стаята.

С Full HD резолюцията на 1920x1080 пиксела, Crown 32NV57FSW предлага кристално чиста картина, която оживява пред очите ви. Благодарение на вградения цифров тунер DVB-T/T2/C/MPEG4, можете да се насладите на широка гама от цифрови канали без нуждата от допълнителни устройства. А с Wi-Fi връзката, светът на онлайн съдържанието е само на един клик разстояние.

За любителите на качествения звук, този Smart TV е оборудван с два вградени говорители, които осигуряват динамичен и обемен звук. Изживейте всяка сцена така, сякаш сте част от нея, благодарение на перфектната комбинация от визуални и аудио елементи.

С два HDMI входа и един USB порт, Crown 32NV57FSW ви позволява лесно да свържете различни устройства като игрови конзоли, външни твърди дискове или Blu-ray плейъри. Така можете да разширите своята забавна система и да направите телевизионното гледане още по-приятно.

Със своя стилен и елегантен черен дизайн, телевизорът се вписва идеално във всяка среда. Благодарение на VESA съвместимостта можете да го монтирате на стена за още по-модерен вид на вашето пространство. Размерите със стойка са 734 x 486 x 175 мм, а без стойка - 734 x 486 x 48 мм, което го прави удобен за различни помещения, от спалнята до кухнята.

Верига магазини ЗОРА ви предлага този впечатляващ модел с 24 месеца гаранция, за да сте сигурни в своя избор. Изберете Crown 32NV57FSW и се насладете на висококачествено изображение и звук, които ще преобразят вашето ежедневие и ще ви предоставят безкрайни възможности за забавление.

Ако сте част от динамичното ежедневие и търсите начин да се отпуснете след напрегнатия ден, този телевизор е вашата врата към света на развлеченията. Идеален за млади професионалисти, семейства и всички, които ценят високото качество и интелигентните технологии, Crown 32NV57FSW е устройството, което ще задоволи всички вашите потребности.

Разгледайте и другите Телевизори в нашата гама, за да откриете още възможности за усъвършенстване на вашата домашна забавна система. И не пропускайте да разгледате и останалите Телевизори Crown, които предлагаме, за да намерите този, който най-добре отговаря на вашите предпочитания и нужди.

С Crown 32NV57FSW, всяка вечер у дома може да се превърне в незабравимо кино изживяване. Отпуснете се и се насладете на любимите си филми и сериали с качество, което заслужавате. Верига магазини ЗОРА е тук, за да ви предложи технологии, които да направят живота ви по-лесен и приятен.




Виж още Телевизори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти