Телевизор Crown 32FB26AWS2 SMART TV , LED  , 32 inch, 81 см, 1366x768 HD Ready , Smart TV , Android
Икона нов продукт
Описание

Искате ли да превърнете всяка вечер в кино вечер? С Телевизор Crown 32FB26AWS2 SMART TV, вече можете да се насладите на висококачествено изображение и безброй развлекателни възможности, без да напускате уюта на дома си.

Този 32-инчов LED Smart TV се отличава с HD Ready резолюция от 1366x768 пиксела, която гарантира ясна и детайлна картинка. С размер на екрана от 81 см, телевизорът е идеален за различни пространства - от малки до средно големи стаи. Освен това, благодарение на вградената Android операционна система, той предлага интуитивен интерфейс с достъп до множество приложения, стрийминг услуги и игри чрез интегрираната Smart TV функционалност.

LED дисплей технологията осигурява енергийна ефективност и добри контрастни съотношения за по-добри нива на черно и точност на цветовете. Този телевизор може да бъде оптимален избор за потребители, които търсят достъпен Smart TV, който предлага добър баланс между размер, функции и функционалност.

С гаранция от 24 месеца и енергиен клас F, Телевизор Crown 32FB26AWS2 е надежден избор за вашето домашно развлечение. С два HDMI входа и два USB порта, можете лесно да свържете всичките си устройства и да се насладите на любимите си съдържания. А с обща мощност на вградените говорители от 10W, звукът е също толкова впечатляващ, колкото и изображението.

За любителите на технологиите, които търсят удобство и многофункционалност, този телевизор предлага вграден Wi-Fi и поддръжка на различни формати като AVI, MP3, JPG и MPEG. Така можете да стриймвате, да гледате снимки или да слушате музика директно от вашите устройства.

И не забравяйте, че можете да разгледате още Телевизори Crown и да откриете устройството, което най-добре отговаря на вашите нужди. Или ако искате да разгледате още опции, посетете нашата секция с Телевизори, където ще намерите разнообразие от модели и марки.

Телевизорът Crown 32FB26AWS2 е създаден, за да отговори на нуждите на модерния потребител, който цени качеството и достъпността. Без значение дали сте млад професионалист, който търси удобство след напрегнат ден, или семейство, което иска да се събере заедно за филмова вечер, този Smart TV е съвършеното допълнение към вашия дом.

Изживейте всяка сцена с неповторима реалистичност и се потопете в света на любимите си филми и сериали с Телевизор Crown 32FB26AWS2 SMART TV. Това е не просто телевизор, това е прозорец към безкрайните възможности на забавлението.




Виж още Телевизори
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти