Таблет Samsung GALAXY TAB S9 ULTRA WIFI GRAPHITE 256/12 X910NZAA , 256 GB, 12 GB
ОписаниеВземи на изплащане

Открийте новия свят на технологиите с Таблет Samsung GALAXY TAB S9 ULTRA WIFI GRAPHITE 256/12 X910NZAA, където всяка детайл е създаден, за да надмине очакванията ви. Със своя модерен и елегантен дизайн в графитен цвят, този таблет е истинско технологично бижу, което се откроява със своята изтънченост и функционалност.

Display and Design:

Изживейте неповторимо визуално преживяване с големия и безкрайно изглеждащ дисплей, който предлага потапящи изживявания при гледане. Високата резолюция на екрана осигурява живи цветове и кристална яснота, а тънките рамки и съвременният дизайн правят този таблет истински модерен аксесоар.

Performance:

Оборудван с 12GB RAM за гладко мултитаскинг и бърза производителност, този таблет е създаден да отговори на всички вашите нужди. Със значителната вградена памет от 256GB, можете да съхранявате приложения, медия и документи без притеснение за свободното пространство. Мощният процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 е гаранция за поддържане на изискващи приложения и игри.

Connectivity:

Таблетът е оборудван с Wi-Fi, което позволява високоскоростна интернет връзка. Поддържа допълнителни опции за свързаност като Bluetooth, GPS и други, което го прави перфектен за всякакви ситуации.

Camera and Sound:

Множеството задни камери предполагат разнообразни фотографски възможности, като широкоъгълен обектив и зум функции. Брандирането AKG подсказва висококачествена аудио технология, която предлага надмощно звучене за медийно потребление и разговори.

Build Quality and Additional Features:

Издръжливата конструкция, вероятно включваща устойчиви материали, е подходяща за ежедневна употреба. Таблетът включва и слот за стилус, което показва поддръжка за S Pen или подобен аксесоар за бележки и прецизен вход (стилусът не е видим на изображенията). Задният дизайн подсказва потенциал за магнитно закрепване на аксесоари или интегрирана стойка (детайлите не са видими).

Моля, имайте предвид, че реалните спецификации и характеристики трябва да бъдат потвърдени с производителя, тъй като изображенията не предоставят изчерпателна информация.

Този таблет е перфектен за технологично напреднали потребители, които търсят устройство, способно да поддържа динамичния им начин на живот. Без значение дали сте професионалист, който се нуждае от мощност и производителност на движение, или студент, който иска да съчетае забавление и учене, Samsung GALAXY TAB S9 ULTRA е идеалният избор. Открийте повече Таблети Samsung и изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди.

За хората, които ценят качеството и иновациите, Samsung GALAXY TAB S9 ULTRA предлага непреходно изживяване и увереност, че сте в крак с последните технологични достижения. Насладете се на мощността, красотата и интелигентността на таблета, който променя правилата на играта.




Виж още Таблети

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти