Таблет Samsung GALAXY TAB A9+ 5G GRAY 64/4GB X216BZAA , 64 GB, 4 GB
Икона нов продукт

Таблет Samsung GALAXY TAB A9+ 5G GRAY 64/4GB X216BZAA , 64 GB, 4 GB

id s2619245
Описание

Искате ли да притежавате технологично чудо, което да ви съпътства навсякъде? Представяме ви Таблет Samsung GALAXY TAB A9+ 5G GRAY 64/4GB X216BZAA, който съчетава елегантност и мощност в едно.

1. Дисплей: Таблетът разполага с голям 11-инчов екран, обрамчен от тънки рамки, което осигурява потапящо визуално изживяване. Със своята резолюция от 1920x1080p, той предлага висококачествени визуали, които оживяват всяка снимка и видео.

2. Дизайн: Със своя модерен сив цвят и минималистичен дизайн, този таблет е истинско бижу. Той е тънък и лек, което го прави идеален за носене навсякъде.

3. Производителност: С 4GB RAM памет, таблетът обещава безпроблемна работа с множество приложения едновременно. Вградената памет от 64GB предоставя достатъчно място за всички вашите приложения, медия и документи.

4. Свързаност: Таблетът е оборудван с най-новата 5G технология за бърз интернет достъп. Поддържа и допълнителни опции за свързаност като Wi-Fi и Bluetooth, което го прави изключително удобен за всякакви условия.

5. Камера: Включва основна камера с 8MP, разположена на гърба на устройството, идеална за фотография и видео. Предната камера от 5MP пък е перфектна за видеоразговори и селфита.

6. Брандиране: Като продукт на Samsung, този таблет носи със себе си гаранция за качество и достъп до екосистемата на Samsung.

За още по-подробни спецификации, като точната резолюция на дисплея, типа на процесора, капацитета на батерията, спецификациите на предната камера, възможностите за разширяема памет, точните размери и тегло на таблета, можете да се обърнете към Таблети за директен достъп до спецификациите на продукта или описанието на производителя.

Този таблет е идеален за хора, които са в постоянно движение и имат нужда от устройство, което да ги държи винаги свързани. Той е подходящ както за работа, така и за развлечения, благодарение на своята мултимедийна функционалност и бърза свързаност. Независимо дали сте млад професионалист, студент или родител, този таблет ще удовлетвори вашите нужди и ще ви помогне да останете продуктивни и забавлявате, докато сте в движение.

За да разгледате още Таблети Samsung, посетете нашия уебсайт и открийте устройството, което най-добре отговаря на вашите изисквания и начин на живот.

С Таблет Samsung GALAXY TAB A9+ 5G GRAY 64/4GB X216BZAA, вие сте винаги една стъпка напред. Насладете се на съвършенството на технологиите и свободата, която те предоставят!




Виж още Таблети
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти