Съдомиялна машина за вграждане Hotpoint-Ariston H8I HP42 L , 14 комплекта, C , 600 Ш, мм

Съдомиялна машина за вграждане Hotpoint-Ariston H8I HP42 L , 14 комплекта, C , 600 Ш, мм

id s2400812
Описание

Искате ли да превърнете задължителните домакински задачи в удоволствие? Съдомиялната машина за вграждане Hotpoint-Ariston H8I HP42 L е тук, за да ви предложи не само блясък и чистота, но и да ви освободи ценно време за вашите любими занимания.

Този модел на Hotpoint-Ariston е създаден да се впише идеално в интериора на вашата кухня, благодарение на своята елегантна външност и оптимални размери от 600 мм ширина. С капацитет от 14 комплекта, тя е перфектният помощник дори за големите семейства, осигурявайки чисти чинии и прибори за всеки обяд и вечеря.

Сред иновативните функции на тази съдомиялна машина се откроява 3D ZONE WASH технологията, която гарантира безупречно почистване на всеки елемент, поставен в машината. Дезинфекциращата програма и самопочистващата функция осигуряват допълнителна хигиена и удължават живота на уреда. А със системата за отстраняване на котлен камък, можете да бъдете сигурни, че машината ще работи ефективно за дълго време.

С 10 различни програми и 4 температурни настройки, можете да изберете най-подходящия режим за всеки тип съдове, като по този начин спестявате енергия и вода. Инверторният мотор осигурява тиха работа с ниво на шум само 42 dB, което е идеално за отворените пространства на днешните кухни. Енергиен клас C гарантира ефективност и устойчивост на потреблението.

ActiveDry системата за изсушаване е още едно предимство, което ще оцените, тъй като тя осигурява перфектно сухи съдове веднага след измиването. Таймерът за отложен старт ви дава възможност да настроите машината да работи в най-удобното за вас време, а светлинната индикация на пода ви информира за етапа на програмата.

Три нива на кошници, регулируема горна кошница и сгъваеми стелажи осигуряват максимална гъвкавост при зареждането на съдомиялната. Защитата Aqua Stop пък предотвратява нежелани изтичания и наводнения. С всички тези функции, вие сте напълно спокойни, че вашите съдове са в надеждни ръце.

За тези, които ценят качеството и иновациите в грижата за дома, Съдомиялни машини Hotpoint-Ariston предлагат идеалното решение. Съчетавайки високата ефективност с елегантен дизайн, те са създадени да улеснят ежедневието и да допринесат за стилния облик на всяка кухня.

Верига магазини ЗОРА ви предлага този изключителен уред с 24 месеца гаранция, за да сте сигурни в своя избор. Открийте как съдомиялната машина за вграждане Hotpoint-Ariston H8I HP42 L може да промени начина, по който възприемате домакинските задължения, и да ви даде повече време за това, което наистина обичате да правите.




Виж още Съдомиялни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти