Съдомиялна машина за вграждане Daewoo DI1E6SW0RU , 10 комплекта, E , 450 Ш, мм

Съдомиялна машина за вграждане Daewoo DI1E6SW0RU , 10 комплекта, E , 450 Ш, мм

id s2558226
Описание

Забравете за уморителното ръчно миене на съдове и открийте новият си най-добър помощник в кухнята – съдомиялната машина за вграждане Daewoo DI1E6SW0RU. Създадена да се впише перфектно в интериора на вашата кухня, тази съдомиялна машина е идеалният избор за модерните домакинства, които ценят ефективността и стилния дизайн.

С компактните си размери от 450 мм ширина, този модел на Daewoo лесно се вписва в по-малки кухненски пространства, като в същото време предлага капацитет за миене на до 10 комплекта съдове. Това я прави перфектната съдомиялна за семейства, които искат да оптимизират времето си и да се насладят на повече свободни моменти заедно.

С шест разнообразни програми за миене, включително еко програма, и три температурни настройки, можете да изберете най-подходящия цикъл за всякакъв тип замърсявания. Независимо дали става въпрос за леко замърсени чаши или за тежко омазнени тенджери, Daewoo DI1E6SW0RU се справя безупречно, като осигурява бляскава чистота на вашите съдове.

С ниво на шума от едва 49 dB, тази съдомиялна машина работи тихо и ненатрапчиво, което я прави идеална за отворени жилищни планове, където кухнята е част от общото жилищно пространство. Можете да се насладите на спокойствие и тишина, докато уредът се грижи за вашите съдове.

Системата Aqua Stop предоставя допълнителна защита, предотвратявайки всякакви възможни течове и наводнения. Това осигурява спокойствие, че вашата кухня е защитена дори когато не сте у дома. А с енергиен клас E, съдомиялната машина е ефективна и отговорна към околната среда, като намалява консумацията на електроенергия и вода.

Допълнителното удобство идва с две кошници за съдове, които позволяват гъвкаво разпределение на чинии, чаши и прибори за хранене. Така всяко пространство се използва оптимално, а вие спестявате време и усилия при подреждането на съдовете.

За тези, които търсят качество и надеждност, Daewoo DI1E6SW0RU се предлага с 36 месеца гаранция, което подчертава доверието в издръжливостта и производителността на уреда. Това е съдомиялна машина, която не само изпълнява своите функции безупречно, но и е създадена да издържи на изпитанията на времето.

За тези, които ценят качеството и искат да разгледат повече опции, могат да посетят нашия уебсайт и да открият разнообразие от Съдомиялни машини за вграждане, включително и други модели на марката Съдомиялни машини Daewoo. Така можете да изберете уред, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Съдомиялната машина Daewoo DI1E6SW0RU е създадена да улесни ежедневието на заетите семейства, които търсят баланс между работа, личен живот и време за отдих. Тя е идеалният избор за тези, които ценят ефективността и комфорта в дома си. Открийте радостта от чистите съдове без усилия и превърнете миенето в задача, която се изпълнява сама, докато вие се наслаждавате на повече свободно време с любимите си хора.




Виж още Съдомиялни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти