Съдомиялна машина за вграждане Bosch SMV4HCX19E. , 14 комплекта, D , 600 Ш, мм
Описание

Открийте новия измерения на чистотата с иновативната съдомиялна машина за вграждане Bosch SMV4HCX19E, която превръща ежедневното миене на съдове в истинско удоволствие. Със своята впечатляваща вместимост от 14 комплекта, този уред е идеален за семейства, които ценят комфорта и искат да оптимизират времето си, посветено на домакински задължения.

Съчетавайки функционалност и стил, Bosch представя модел, който се вписва перфектно във всяка модерна кухня. С широчина от 600 мм, тази съдомиялна машина е създадена да се интегрира безпроблемно в пространството ви, като същевременно предлага достатъчно място за всички вашите съдове.

Иновативните технологии на Bosch са в основата на този уред, включително Home Connect, който ви позволява да контролирате и настройвате вашата съдомиялна машина от разстояние. Представете си удобството да стартирате миенето на съдовете докато сте на път за вкъщи. С функции като HygienePlus и Silence on demand, можете да сте сигурни, че вашите съдове ще бъдат не само безупречно чисти, но и миенето ще протече тихо, без да нарушава домашния ви мир.

Със своите 6 програми за миене и 4 температурни настройки, тази съдомиялна машина е готова да се справи с всякакви замърсявания, от най-упоритите до най-чувствителните повърхности. Инверторният мотор гарантира дълготрайност и тиха работа, а системата Aqua Stop предпазва от нежелани изтичания и наводнения.

Не на последно място, енергиен клас D осигурява ефективност и устойчивост, като намалява консумацията на вода и електроенергия. Със своето ExtraDry изсушаване, тази съдомиялна машина гарантира, че дори и пластмасовите съдове ще излязат сухи и готови за употреба.

За тези, които обичат да имат всичко под ръка, трикошничната система предлага гъвкавост и удобство при подреждането на съдовете. Регулируемата горна кошница и сгъваемите стелажи осигуряват, че дори и най-големите тенджери и тигани ще намерят своето място.

Светлинната индикация на пода ви информира за етапа на програмата, така че винаги ще знаете кога вашите съдове са готови. А таймерът за отложен старт ви дава свободата да настроите миенето според вашето ежедневие, без да се притеснявате за нищо.

Открийте Съдомиялни машини Bosch и се насладете на безупречна чистота без усилие. Защото в края на деня, времето, прекарано с близките, е безценно, а Bosch знае как да ви помогне да го оползотворите максимално.

Изберете съдомиялната машина Bosch SMV4HCX19E и превърнете задължението по миенето на съдове в лесна и приятна задача, оставяйки повече време за вас и вашето семейство. Верига магазини ЗОРА ви предлага технологии, които обогатяват ежедневието и ви освобождават от домакинските грижи.




Виж още Съдомиялни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти