Съдомиялна машина за вграждане AEG FSK73767P *** , 15 комплекта, D , 600 Ш, мм

Съдомиялна машина за вграждане AEG FSK73767P *** , 15 комплекта, D , 600 Ш, мм

id s2282721
Описание

Забравете за досадното миене на чинии и прибори на ръка! Представяме ви новото поколение съдомиялни машини от AEG, модел FSK73767P, което ще превърне вашата кухня в оазис на чистотата и удобството. Създадена за тези, които ценят времето си и предпочитат да го прекарват с любимите хора, а не в домакински задължения.

Този уред за вграждане се вписва перфектно във всяка модерна кухня, като предлага впечатляващ капацитет от 15 комплекта, което е идеално за големи семейства или за тези, които обичат да приемат гости. С широчина от 600 мм, тази съдомиялна машина е проектирана да оптимизира пространството, като същевременно предлага изключителна функционалност и ефективност.

Иновативната система ProWater с допълнително разпръскващо рамо гарантира, че всяко кътче на вашите съдове ще бъде безупречно измито, докато сателитното разпръскващо рамо ProClean се грижи за перфектната чистота дори на най-затруднените за достъп места. Термо ефективната технология и възможността за връзка с топла вода до 60°C осигуряват икономично и екологично миене на съдовете.

Със SENSORLOGIC технологията, тази съдомиялна машина адаптира консумацията на вода и енергия спрямо зареждането, което означава, че не само ще спестите ресурси, но и пари от сметките за комунални услуги. Седемте програми за миене и четирите температурни нива предоставят гъвкавост и позволяват персонализиране на миенето според вашите нужди.

Инверторният мотор не само гарантира дълготрайна работа, но и осигурява тиха работа с ниво на шум от едва 39 dB, което е сравнимо с шепота в библиотека. Интегрираният дисплей и светлинната индикация на пода ви информират за етапа на програмата, докато таймерът за отложен старт ви дава свободата да настроите миенето според вашето ежедневие.

Три нива на кошници, регулируеми по височина, сгъваеми поставки за чаши и стелажи, осигуряват максимална гъвкавост при зареждането на съдовете. Осветлението вътре в машината добавя допълнително удобство при зареждането и изваждането на чистите съдове. Системата за изсушаване AirDry автоматично отваря вратата в края на цикъла, което позволява на въздуха да циркулира и ефективно изсушава вашите съдове.

За вашата сигурност, AEG са вградили система за защита Aqua Stop, която предотвратява възможни течове и наводнения. Изработена от висококачествен инокс, тази съдомиялна машина не само изглежда стилно, но е и изключително издръжлива и лесна за почистване.

За да разгледате още Съдомиялни машини AEG, посетете нашия онлайн магазин. Ако искате да разгледате и други марки, можете да намерите разнообразие от съдомиялни машини за вграждане, които да отговорят на вашите нужди и изисквания.

Изберете интелигентно, инвестирайте в качество и ефективност със съдомиялната машина AEG FSK73767P и преобразете начина, по който вършите домакинските си задължения. Насладете се на повече свободно време и блестяща чистота във вашата кухня.




Виж още Съдомиялни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти