Съдомиялна машина Hotpoint-Ariston H2F HL626 X , 14 комплекта, E , 60 Ш, мм
ОписаниеХарактеристики

Забравете за уморителното ръчно миене на съдове и отдайте повече време на любимите си занимания с новата съдомиялна машина Hotpoint-Ariston H2F HL626 X. Този модерен и функционален уред е идеалният помощник във всяко домакинство, осигурявайки блясък и чистота на вашите съдове без никакви усилия.

С капацитет за 14 комплекта, тази съдомиялна е перфектната инвестиция за семейства, които обичат да събират приятели на вечеря или просто искат да се насладят на повече свободно време, без да се притесняват за купчината съдове след всяко хранене. С пет програми за миене и четири температури, можете лесно да настроите машината според нуждите на вашите съдове, докато инверторният мотор гарантира тиха и икономична работа.

Енергиен клас E означава, че съдомиялната е проектирана да бъде енергоспестяваща, което не само пази околната среда, но и намалява сметките ви за електроенергия. Функцията за 1/2 зареждане е идеална за по-малките домакинства или когато имате по-малко съдове за миене, като по този начин се избягва излишното потребление на вода и енергия.

Със своята стилна inox повърхност, съдомиялната машина се вписва перфектно във всяка кухня, а с размерите си - височина 850 мм, ширина 600 мм и дълбочина 600 мм, лесно се интегрира в стандартните кухненски модули. Таймерът за отложен старт ви позволява да настроите началото на миенето за време, което ви е удобно, а с две кошници за съдове, организацията и зареждането стават лесни и интуитивни.

С гаранция от 24 месеца, можете да бъдете сигурни, че вашата инвестиция е защитена. Изборът на съдомиялна машина е важно решение, и затова в Верига магазини ЗОРА сме тук, за да ви предложим качествени уреди, които отговарят на високите изисквания на нашите клиенти.

Ако искате да разгледате и други модели на марката, посетете нашия уебсайт, където ще намерите разнообразие от Съдомиялни Hotpoint-Ariston, всеки от които съчетава иновации и функционалност.

Избирайки съдомиялна машина Hotpoint-Ariston H2F HL626 X, вие избирате спокойствие и увереност, че вашите съдове ще бъдат безупречно чисти всеки път. Не позволявайте на домакинските задължения да отнемат от ценното ви време с близките – инвестирайте в качество, което променя ежедневието към по-добро.




Виж още Съдомиялни

Технически характеристики

Цвят:  inox
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти