Съдомиялна машина Finlux WQP8 WHITE , 8 комплекта, F
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

Изискате ли перфектната чистота на вашите съдове без усилия? Представяме ви Съдомиялна машина Finlux WQP8 WHITE, която ще се превърне във ваш незаменим помощник в кухнята. Съчетавайки елегантност и функционалност, този уред е идеален за малки и средни домакинства благодарение на капацитета си за 8 комплекта.

Със своя стилен бял дизайн, тази съдомиялна се интегрира безпроблемно във всяка кухненска обстановка. Освен това, с енергиен клас F, тя е проектирана с мисъл за енергийната ефективност, отговаряйки на европейските стандарти за енергоспестяване.

Контролният панел, разположен в горната предна част, предлага дигитален LED дисплей и сензорни бутони за лесна и интуитивна употреба. Индикаторите на панела показват настройките на програмите, фазите на миене и допълнителни функции, което гарантира лекота при избора на подходящи цикли за миене.

Символите на контролния панел предлагат множество опции за миене, включително еко, интензивна и 90-минутна програма, които отговарят на различните нужди за измиване на съдове. Също така, машината разполага със седем различни програми, което ви дава свободата да изберете най-подходящата за всяка ситуация.

Допълнителните функции включват заключване за деца, което увеличава безопасността в домакинства с малки деца, както и таймер за отложен старт, позволяващ на потребителя да планира циклите на миене според своите нужди. Това е особено удобно за заетите хора, които искат да се върнат у дома с чисти и сухи съдове, готови за употреба.

Изображението не предоставя подробности за вътрешното разпределение или специфични технически характеристики, но видимите особености подсказват, че става дума за функционална, лесна за употреба и енергосъобразна съдомиялна, предназначена за съвременния дом. Размерите ѝ са оптимизирани за настолна употреба, с височина 595 мм, ширина 550 мм и дълбочина 500 мм, което я прави идеална за помещения с ограничено пространство.

Ако търсите надеждност и качество, Съдомиялни Finlux са изборът, който не бива да пренебрегвате. Открийте повече модели от тази марка и категория, като посетите Съдомиялни Finlux и изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди.

За да отговорим на очакванията на различни потребители, ние в Съдомиялни от Верига магазини ЗОРА сме се погрижили да предложим разнообразие от модели, които да удовлетворят всяко предпочитание и нужда. Гаранцията от 24 месеца е доказателство за нашата увереност в качеството и дълготрайността на предлаганите от нас продукти.

Независимо дали сте младо семейство, което търси удобство и ефективност, или вече утвърден домакин, който цени качеството и дизайна, Съдомиялна машина Finlux WQP8 WHITE е уредът, който ще ви освободи от ежедневната задача за миене на съдове и ще внесе модерен акцент във вашата кухня.




Виж още Съдомиялни

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти