Съдомиялна машина Finlux WQP8 SILVER , 8 комплекта, F
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете миенето на съдове в удоволствие? Съдомиялната машина Finlux WQP8 SILVER, 8 комплекта, F е идеалният помощник във вашата кухня. Съчетавайки модерен дизайн и висока функционалност, този уред ще промени начина, по който гледате на домакинските задължения.

Капацитет и размер:
Този компактен уред е перфектен за малки до средно големи домакинства, тъй като може да побере до 8 комплекта съдове. Размерите на машината са оптимизирани за максимална ефективност на пространството в кухнята ви.

Дизайн и външен вид:
Съдомиялната машина се представя в стилен сребрист цвят, който лесно се вписва в различни кухненски интериори. Минималистичният контролен панел с интуитивни икони и LED дисплей улеснява управлението на уреда.

Енергийна ефективност:
С клас на енергийна ефективност 'F', тази съдомиялна машина осигурява баланс между производителност и потребление на енергия, което е важно за съвременния потребител, загрижен за околната среда.

Функционалност:
Уредът предлага множество програми за миене, които отговарят на различни типове съдове и степени на замърсяване. Функцията за отложен старт позволява програмирането на машината да работи по-късно, което е удобно за заетите хора.

Тип на инсталация:
Изглежда, че машината е предназначена за пълна интеграция, като се монтира с врата на кухненски шкаф, за да се слива безпроблемно с кухненската мебел.

За допълнителни спецификации относно програмите за миене, точното потребление на енергия, размерите и допълнителните функции, е препоръчително да се консултирате с техническата документация на продукта или директно с производителя.

Представете си удобството да не се налага да миете съдове след всяко хранене. Съдомиялната машина Finlux WQP8 SILVER ще ви освободи време за по-важните неща в живота. Ако сте младо семейство или зает професионалист, този уред е създаден, за да улесни ежедневието ви и да ви предостави повече време за любимите занимания.

Не пропускайте да разгледате и другите Съдомиялни Finlux, за да откриете уреда, който най-добре отговаря на вашите нужди. А ако искате да разгледате още повече варианти, посетете нашата секция с Съдомиялни, където ще намерите широка гама от модели, подходящи за всеки вкус и бюджет.

Верига магазини ЗОРА е тук, за да ви помогне да изберете най-доброто за вашия дом. Съдомиялната машина Finlux WQP8 SILVER е само един клик разстояние от превръщането на кухнята ви в оазис на чистотата и удобството.




Виж още Съдомиялни

Технически характеристики

Цвят:  inox
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти