Съдомиялна машина Finlux WQP8 BLACK , 8 комплекта, F
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристикиВземи на изплащане

Искате ли да превърнете миенето на съдове от задължение в удоволствие? Представяме ви Съдомиялна машина Finlux WQP8 BLACK, идеалният помощник за всяко домакинство с ограничено пространство. Този компактен и стилен уред е създаден да отговори на нуждите на малки до средно големи домакинства.

С капацитет за 8 комплекта, тази съдомиялна е подходяща за домакинства, които ценят ефективността и икономията на пространство. Размерите ѝ (В/Ш/Д) са 595/550/500 мм, което я прави идеална за поставяне върху плот или в малка ниша в кухнята.

Дизайнът с елегантен черен цвят придава модерен и изискан вид, който се вписва перфектно във всякакви интериори. Управлението е улеснено благодарение на удобния контролен панел отгоре, който включва разнообразни програми за миене, показани чрез икони, и текущ статус на операциите, изобразен на LED дисплей.

Седемте различни програми за миене осигуряват гъвкавост и възможност за избор според конкретните нужди на всяко домакинство. Включително има и програма ECO за енергийна ефективност, което подсказва, че уредът е проектиран с мисъл за околната среда.

Енергиен клас F показва, че съдомиялната е в категория с определена консумация на енергия на цикъл, съгласно европейските регулации. Въпреки това, този клас енергийна ефективност е типичен за настолните съдомиялни, които предлагат оптимално съотношение между размер, производителност и потребление на енергия.

За да откриете още Съдомиялни и да разгледате разнообразието от модели, можете да посетите нашия уебсайт. А ако сте фен на марката, разгледайте нашите предложения за Съдомиялни Finlux и изберете най-подходящата за вашите нужди.

С ниво на шума от едва 49 dB, съдомиялната Finlux WQP8 BLACK гарантира тиха работа, което я прави идеален избор за отворени жилищни пространства или за домакинства, които предпочитат спокойствието.

Таймерът за отложен старт предлага допълнително удобство, позволявайки ви да настроите машината да започне миене в удобно за вас време. Две кошници за съдове осигуряват организирано и ефективно разполагане на вашите чинии, чаши и прибори за хранене.

Когато мислим за купувача на този продукт, си представяме заети професионалисти или млади семейства, които ценят времето си и търсят удобни решения за домакинските задачи. Съдомиялната машина Finlux WQP8 BLACK е създадена да улесни ежедневието и да предостави повече свободно време за важните неща в живота.

В заключение, този уред предлага перфектното съчетание между функционалност, стил и ефективност. Със своята компактност и висока производителност, Съдомиялна машина Finlux WQP8 BLACK е отличен избор за всеки, който иска да оптимизира кухненското пространство и да намали времето, прекарано в миене на съдове.




Виж още Съдомиялни

Технически характеристики

Цвят:  Черен

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти