Съдомиялна машина Finlux WQP6 WHITE , 6 комплекта, F
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

Искате ли перфектната помощница в кухнята, която да се погрижи за чистотата на вашите съдове, без да заема много място? Съдомиялната машина Finlux WQP6 WHITE е точно това, от което се нуждаете. Този компактен и стилен уред е идеален за по-малки кухни или пространства, където е важно ефективното използване на мястото.

Основни характеристики:

Капацитетът на уреда е проектиран да побере до 6 комплекта съдове, осигурявайки достатъчно пространство за ежедневните нужди от миене. Съдомиялната машина се предлага в чист бял цвят, който допринася за класически и ненатрапчив външен вид. Панелът с управление, разположен в горната част на вратата, предлага разнообразие от програми, отговарящи на различни нужди от миене. С енергиен клас "F", машината осигурява баланс между ефективна работа и енергопотребление.

Предимства:

Компактният дизайн е предимство за по-малки жилищни пространства или за тези, които искат да максимизират кухненското пространство. Множеството програми за миене позволяват персонализация в зависимост от изискванията за миене, предлагайки практичност и удобство. Интерфейсът е лесен за използване и прави управлението на машината безпроблемно.

Снимката показва съдомиялната машина в затворено положение с акцент върху контролния панел и общата естетика. Тя не предоставя информация относно вътрешната конфигурация, специфични детайли за програмите или технологични характеристики извън интерфейса за управление.

Когато мислим за купувача на този уред, си представяме заети хора, които ценят времето си и търсят удобство в ежедневието. Това могат да бъдат млади професионалисти или малки семейства, които живеят в градски условия и имат ограничено жилищно пространство. Стилът и тоналността на нашето описание са насочени към тях, подчертавайки как Съдомиялни като тази на Finlux могат да улеснят техния забързан начин на живот.

За да разгледате още Съдомиялни Finlux, посетете нашия уебсайт и открийте уреда, който най-добре отговаря на вашите нужди. Ако пък искате да разгледате разнообразие от Съдомиялни, ние ви предлагаме богат избор, съобразен с всякакви предпочитания и изисквания.

Верига магазини ЗОРА ви предоставя възможността да притежавате висококачествен уред, който не само ще ви спести време и усилия, но и ще се впише идеално в интериора на вашия дом. Съдомиялната машина Finlux WQP6 WHITE е създадена да улесни вашия живот и да направи миенето на съдове едно приятно занимание.




Виж още Съдомиялни

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти